Με το βλέμμα στα χρηματιστηριακά ταμπλό

Με το βλέμμα στα χρηματιστηριακά ταμπλό

117
Με το βλέμμα στα χρηματιστηριακά ταμπλό

Ολοκλήρωση του προγράμματος προσφοράς μετοχών για τη Seanergy

Την ολοκλήρωση του προγράμματος προσφοράς μετοχών at-the-market ανακοίνωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Seanergy Maritime Holdings Corp. κ. Σταμάτης Τσαντάνης.

H Seanergy από τον περασμένο Αύγουστο αύξησε το μετοχικό της κεφάλαιο κατά σχεδόν $28,3 εκατ., μέσω δημόσιων προσφορών. Τα κεφάλαια αυτά χρησιμοποιήθηκαν κατά κύριο λόγο στην χρηματοδότηση της αγοράς τριών πλοίων (πρόκειται για τα πλοία m/v Lordship, m/v Knightship και m/v Partnership), καθώς επίσης και στην αποπληρωμή δανειακών υποχρεώσεων της εταιρείας.

Κατά τον κ. Τσαντάνη, τα κεφάλαια που μπήκαν στα «ταμεία» της Seanergy έδωσαν τη δυνατότητα στην εταιρεία να προβεί σε επενδύσεις με ικανοποιητικές μελλοντικές αποδόσεις και συνέχισε αναφέροντας ότι «θα συνεχίσουμε να στοχεύουμε σε δράσεις και συναλλαγές που θα οδηγήσουν σε αύξηση των αποδόσεων για τους μετόχους μας».

Στο δείκτη Russell 3000 η Safe Bulkers

Η μετοχή της Safe Bulkers Inc. εντάχθηκε στο δείκτη Russell 3000 του αμερικανικού χρηματιστηρίου, που αποτελείται από τις μετοχές αμερικανικών εταιρειών με τις μεγαλύτερες κεφαλαιοποιήσεις, κατά την ετήσια ανανέωση των μετοχών που απαρτίζουν τον εν λόγω δείκτη.

Ο κ. Λουκάς Μπάρμπαρης, Πρόεδρος της εταιρείας, ανέφερε ότι «είμαστε ευτυχείς με την ένταξη της μετοχής μας στο δείκτη Russell 3000, καθώς θα προσδώσει επιπλέον αναγνωρισιμότητα στην εταιρεία στον επενδυτικό κόσμο».

Φωτό: safebulkers.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.