Η Arcadia Shipmanagement Co Ltd λαμβάνει το «Green Environmental Achievement Award»

Η Arcadia Shipmanagement Co Ltd λαμβάνει το «Green Environmental Achievement Award»

657
Η Arcadia Shipmanagement Co Ltd λαμβάνει το «Green Environmental Achievement Award»

Η Λιμενική Αρχή του Long Beach πρόσφατα βράβευσε την «Arcadia Shipmanagement Co Ltd» με το βραβείο «Green Environmental Award». Το βραβείο αυτό απονέμεται σε όσους θαλάσσιους μεταφορείς προσέγγισαν το λιμάνι του Long Beach το περασμένο έτος, αποδεικνύοντας συγχρόνως ότι το 90% τουλάχιστον του στόλου τους συμμορφώθηκε με τις απαιτήσεις του προγράμματος «Green Flag- Voluntary Vessel Speed Reduction Program».

Το «Green Flag Program» αποτελεί ένα εθελοντικό πρόγραμμα του λιμανιού του Long Beach για τη μείωση της ταχύτητας των πλοίων, το οποίο επιβραβεύει όσους θαλάσσιους μεταφορείς μειώνουν την ταχύτητα των πλοίων τους κάτω από 12 κόμβους, 40 ναυτικά μίλια πριν φτάσουν στο λιμάνι του Long Beach. Με τη μείωση της ταχύτητας τα πλοία εκπέμπουν λιγότερους αέριους ρύπους.

Green Environmental Award

Μέσω της συμμετοχής πλοίων και εταιρειών στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, παρέχονται εκπτώσεις στα τέλη αγκυροβόλησης στους διαχειριστές των πλοίων. Συνεπώς, η «Arcadia Shipmanagement Co Ltd» μπορεί να αναμένει μειωμένα τέλη αγκυροβόλησης των πλοίων της στο λιμάνι του Long Beach, κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους.

Αξίζει να αναφερθεί ότι κατά τη διάρκεια της βράβευσης της Arcadia Shipmanagement, ο κ. Don Snyder, Director of Business Development του λιμανιού του Long Beach, συνεχάρη την εταιρεία για την εξαιρετική επίδοση του στόλου της το περασμένο έτος, εκφράζοντας συγχρόνως τις ευχαριστίες του για την δέσμευση της εταιρείας στη μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στην περιοχή της Νότιας Καλιφόρνιας.

Φωτό: arcadiasm.gr

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.