Η Celestyal Cruises εφαρμόζει υπηρεσίες επικοινωνίας «νέας γενιάς»

Η Celestyal Cruises εφαρμόζει υπηρεσίες επικοινωνίας «νέας γενιάς»

101
Η Celestyal Cruises εφαρμόζει υπηρεσίες επικοινωνίας «νέας γενιάς»

Η Celestyal Cruises, πρωτοπόρος στην υιοθέτηση κάθε καινοτόμου τεχνολογίας, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη SetelHellas, με σκοπό να εξοπλίσει τα γραφεία της εταιρείας σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς και την εταιρεία Optimum Ship Management, με τις τηλεφωνικές υπηρεσίες «Cisco IP».

Η εγκατάσταση αυτή πρόκειται να ενοποιήσει την επικοινωνία, ενισχύοντας τη συνεργασία, βελτιώνοντας την αποδοτικότητα, αλλά και αυξάνοντας την παραγωγικότητα της Celestyal Cruises.

Η λύση IP τηλεφωνίας από τη Cisco,  η οποία παρέχεται, εγκαθίσταται και υποστηρίζεται από τη SetelHellas, συνδυάζει τη Β2Β με τη Β2C συνδεσιμότητα, επιτρέποντας την αποδοτικότερη συνεργασία των ομάδων της Celestyal Cruises σε Ελλάδα και Κύπρο. Παράλληλα, ευνοεί την παροχή βελτιωμένων υπηρεσιών προς τους συνεργάτες και τους πελάτες της εταιρείας παγκοσμίως. Η εγκατάσταση περιλαμβάνει  υπηρεσίες επικοινωνίας «νέας γενιάς» που ενισχύουν την αυτόνομη ψηφιακή υποδομή της εταιρείας, καθιστώντας δυνατή την άμεση επικοινωνία  μεταξύ των υπαλλήλων σε όλα τα γραφεία της εταιρείας, καθώς και μεταξύ της εταιρείας και των πελατών, των συνεργατών και των προμηθευτών της.

Ο κ. Κυριάκος Αναστασιάδης, CEO της Celestyal Cruises, ανέφερε ότι «αναζητούμε διαρκώς τρόπους που να βελτιώνουν την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητα σε όλες μας τις δραστηριότητες, και πλέον έχουμε την απαιτούμενη υποδομή επικοινωνίας, η οποία δύναται να υποστηρίξει μια βελτιωμένη και ταχύτερη επικοινωνία ενδοεταιρικά, καθώς και στις εκτός εταιρείας συνδιαλλαγές μας».

Ο κ. Γιώργος Μαρινάκης, Γενικός Διευθυντής της SetelHellas S.A., ανέφερε ότι «είμαστε περήφανοι για την παροχή εγκαταστάσεων «προστιθέμενης αξίας», οι οποίες προσφέρουν τη βέλτιστη δυνατή τεχνολογία σε εδραιωμένες εταιρείες, όπως η Celestyal Cruises».

Φωτό: celestyalcruises.com

 

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.