Νέα προσθήκη στον στόλο της Bahri

Νέα προσθήκη στον στόλο της Bahri

169
Νέα προσθήκη στον στόλο της Bahri

Η Bahri, εταιρεία που κατέχει ηγετική θέση στις μεταφορές και στις υπηρεσίες logistics, ανακοίνωσε ότι παρέλαβε ένα ακόμη πλοίο, το δεύτερο για το τρέχον έτος. Πρόκειται για το πλοίο «MAHARAH», κατηγορίας VLCC και χωρητικότητας 300.000 DWT.

To πλοίο ναυπηγήθηκε από τα κορεάτικα ναυπηγεία Hyundai Heavy Industries (HHI) και αποτελεί το 38ο πλοίο της Bahri, γεγονός που την καθιστά ως τον μεγαλύτερο διαχειριστή VLCC πλοίων σε παγκόσμιο επίπεδο. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, το πλοίο ναυπηγήθηκε σε συμμόρφωση με τους διεθνείς κανονισμούς για τις μειωμένες εκπομπές αέριων ρύπων.

Ο κ. Ahmed Ali Al-Subaey, μέλος του Δ.Σ. της Bahri, τόνισε ότι η προσθήκη του νέου πλοίου στον στόλο της εταιρείας θα ενισχύσει περαιτέρω την θέση της Bahri στον τομέα των μεταφορών και των υπηρεσιών logistics σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο ίδιος επεσήμανε ότι η αύξηση του στόλου είναι υψίστης σημασίας για μια εταιρεία για να μπορέσει να αντισταθμίσει τους χαμηλούς ναύλους που επικρατούν στην spot αγορά.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η συνεργασία της Bahri με την HHI μετράει 10 χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων η Bahri έχει παραλάβει 26 πλοία, ενώ αναμένει την παραλαβή άλλων οκτώ, τα τρία εκ των οποίων εντός του τρέχοντος έτους.

Bahri

Φωτό: bahri.sa

 

 

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.