Qatar Airways: όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι ταξιδιώτες

Qatar Airways: όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι ταξιδιώτες

1605
Qatar Airways: όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι ταξιδιώτες

Mε στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών και κυρίως των εκατοντάδων ναυτικών που ταξιδεύουν με την αεροπορική εταιρεία Qatar Airways (QR), η Marine Tours εξέδωσε την ακόλουθη αναλυτική ανακοίνωση:

Όλες οι πτήσεις της Qatar Airways που εκτελούνται από/ προς τη Σαουδική Αραβία (KSA), τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (UAE), το Μπαχρέιν (BHR) και την Αίγυπτο (EGY) έχουν ανασταλεί μέχρι νεωτέρας.

Όλες οι κρατήσεις από/ προς την προαναφερθείσα προέλευση και τους προορισμούς θα είναι ανοικτές για ακυρώσεις ή επιστροφές, αλλαγές, συμπεριλαμβανομένης της αναδρομολόγησης σε άλλες αεροπορικές εταιρείες (εκτός από Emirates και Etihad) δωρεάν, για επιβάτες που έχουν επιβεβαιωμένη κράτηση και επιβεβαιωμένο εισιτήριο, το οποίο εκδόθηκε μέχρι και τις 5 Ιουνίου 2017.

Για ισχύοντα ταξίδια από τις 5 Ιουνίου 2017 και μετά, οι ακόλουθες επιλογές είναι διαθέσιμες:
Μπορείτε να κάνετε ξανά την κράτησή σας, σε άλλη πτήση της Qatar Airways (QR) μεταξύ των DOHΑ και της αρχικής προέλευσης / προορισμού σας, δωρεάν, στις τέσσερις χώρες που επηρεάζονται. Οι νέες ημερομηνίες ταξιδιού πρέπει να είναι εντός 30 ημερών από την αρχική ημερομηνία του ταξιδιού σας

Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν εξασφάλισης θέσης σε άλλη αεροπορική εταιρεία, εφόσον δεν υπάρχει διαθέσιμη πτήση από την Qatar Airways.

Για τις ακυρώσεις πτήσεων στη Σαουδική Αραβία (KSA), τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (UAE) και το Μπαχρέιν (BHR): Επιτρέπεται η εκ νέου κράτηση πτήσης της QR από/ προς άλλο κοντινότερο σημείο στο Κουβέιτ και το Ομάν (υπόκεινται σε έλεγχο των απαραίτητων εγγράφων)

Για ακυρώσεις πτήσεων στην Αίγυπτο (EGY): Επιτρέπεται η εκ νέου κράτηση θέσης σε πτήση της QR από/ προς άλλο κοντινότερο σημείο της Ιορδανίας, του Κουβέιτ, του Λιβάνου και του Ομάν (υπόκεινται σε έλεγχο των απαραίτητων εγγράφων)

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα πλήρους επιστροφής χρημάτων των αχρησιμοποίητων εισιτηρίων. Επιτρέπεται όμως μόνο μία δωρεάν αλλαγή.

Τέλος, σε περίπτωση που επιθυμείτε να προβείτε σε περαιτέρω διαφοροποιήσεις, εφόσον η ημερομηνία ταξιδιού είναι μετά τις 6 Ιουλίου 2017 από την αρχική ημερομηνία του ταξιδιού, ισχύουν τιμές κανονικών ναύλων.

Πηγή: Marine Tours

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.