Fincantieri: Αύξηση των εσόδων για το πρώτο τρίμηνο του 2017

Fincantieri: Αύξηση των εσόδων για το πρώτο τρίμηνο του 2017

45
Fincantieri: Αύξηση των εσόδων για το πρώτο τρίμηνο του 2017

Το πρώτο τρίμηνο του 2017 τα έσοδα των ιταλικών ναυπηγείων Fincantieri ανήλθαν σε €1,104 δις, συγκριτικά με τα €1,048 δις για την αντίστοιχη περίοδο του περασμένου έτους, αύξηση δηλαδή κατά 5,3%.
Σύμφωνα με την εταιρεία, τα οικονομικά αποτελέσματα που κατέγραψε για το πρώτο τρίμηνο του 2017 ανταποκρίνονται στο επιχειρηματικό της πλάνο για την περίοδο 2016-2020. Από τις αρχές του Ιανουαρίου έως τον περασμένο Μάρτιο τα Fincantieri έχουν συνάψει συμφωνίες με μεγάλες εταιρείες κρουαζιέρας για τη ναυπήγηση 19 κρουαζιερόπλοιων, ενώ την ίδια περίοδο έχουν παραδώσει στις εταιρείες Viking Cruises, Princess Cruises και Silversea Cruises τα κρουαζιερόπλοια «Viking Sky», «Majestic Princess» και «Silver Muse», αντίστοιχα.
Συγχρόνως τα ιταλικά ναυπηγεία στοχεύουν μέσα από τη συνεργασία με τα κρατικά ναυπηγεία της Κίνας, αλλά και με την απόκτηση μέρους των νορβηγικών ναυπηγείων Vard και των γαλλικών ναυπηγείων STX France, να εδραιωθούν σε ευρωπαϊκό και όχι μόνο επίπεδο.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.