Η Norwegian Cruise Line ανοίγει τους ορίζοντές της σε Κίνα και Κούβα

Η Norwegian Cruise Line ανοίγει τους ορίζοντές της σε Κίνα και Κούβα

60
Η Norwegian Cruise Line ανοίγει τους ορίζοντές της σε Κίνα και Κούβα

Η εταιρεία κρουαζιέρας Norwegian Cruise Line (NCL) ανακοίνωσε ότι το «Norwegian Sky» αποτελεί το πρώτο κρουαζιερόπλοιό της το οποίο προσέγγισε την Κούβα.
Συγκεκριμένα, την περασμένη Τρίτη 2 Μαΐου το Norwegian Sky προσέγγισε το λιμάνι της Αβάνας, πρωτεύουσα της Κούβας. Ο Πρόεδρος και CEO της Norwegian Cruise Line Holdings, Frank Del Rio, ανέφερε ότι πρόκειται μια πολύ σημαντική μέρα για την εταιρεία, καθώς οι επιβάτες έρχονται σε επαφή με την φυσική ομορφιά και τους ιστορικούς θησαυρούς της Κούβας.
Το κρουαζιερόπλοιο θα εκτελεί κρουαζιέρες διάρκειας τεσσάρων ημερών, σε εβδομαδιαία βάση, από το Μαϊάμι προς την Κούβα. Να σημειωθεί ότι πρόσφατα η NCL παρέλαβε το πλοίο «Norwegian Joy», το οποίο είναι το πρώτο κρουαζιερόπλοιό της που προορίζεται αποκλειστικά για την κινεζική αγορά.
Το πλοίο χωρητικότητας 167.725 τόνων και μεταφορικής ικανότητας 3.883 επιβατών, έχει κατασκευαστεί με υψηλά πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας και τεχνολογίες υψηλής αιχμής.

Παρακάτω ένα βίντεο με το κρουαζιερόπλοιο «Norwegian Joy»: https://youtu.be/OkWASE6z_kc

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.