Στόχος της British η παραμονή στην πρωτοπορία της παγκόσμιας βιομηχανίας αερομεταφορών

Στόχος της British η παραμονή στην πρωτοπορία της παγκόσμιας βιομηχανίας αερομεταφορών

53
Στόχος της British η παραμονή στην πρωτοπορία της παγκόσμιας βιομηχανίας αερομεταφορών

Η British Airways θα επενδύσει περισσότερα από  €61 εκατ. για να επανασχεδιάσει και εκσυγχρονίσει τους  χώρους του Terminal 7 στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης, προσφέροντας μία νέα εμπειρία για τους χιλιάδες επιβάτες των πτήσεών της που το χρησιμοποιούν κάθε εβδομάδα. Η British Airways εκτελεί 20 πτήσεις ημερησίως μεταξύ των τριών αεροδρομίων του Λονδίνου (Heathrow, Gatwick και London City) και της Νέας Υορκης, διακινώντας περισσότερους από 100.000 επιβάτες κάθε μήνα.

Ο επανασχεδιασμός του Terminal 7 αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη του 2018, προσφέροντας νέους ευρύχωρους χώρους για check-in, αλλά και χώρο check-in αποκλειστικά προοριζόμενο για τους επιβάτες που πετούν στην θέση Club World καθώς και στην πρώτη θέση, σχεδιασμένο με γνώμονα την ιδιωτικότητα των επιβατών. Επιπλέον, θα ανακαινισθούν και όλα τα lounges που προορίζονται για τους επιβάτες θέσης business και πρώτης θέσης, αλλά και τους κατόχους κάρτας Gold και Silver Executive Club.

Η ανακοίνωση του σχεδίου εκσυγχρονισμού του τερματικού σταθμού 7 στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης, που χρησιμοποιεί η British Airways, έρχεται λίγες μέρες μετά την παρουσίαση των επενδυτικών της σχεδίων ύψους €471 εκατ. τα οποία περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την ανανέωση και αναβάθμιση της θέσης Club World, την εισαγωγή της θέσης Club Europe στις πτήσεις εσωτερικού, την ανακαίνιση όλων των lounges της εταιρείας διεθνώς, τη λειτουργία μίας «πτέρυγας πρώτης θέσης» στο Terminal 5 του Heathrow, την προσφορά τελευταίας γενιάς WiFi στα αεροσκάφη της που εκτελούν πτήσεις μακρινών αλλά και κοντινών αποστάσεων, την παροχή self-service check-in, καθως και την παροχή βιομετρικών πυλών επιβίβασης.

Στον άμεσο προγραμματισμό της British εντάσσεται η ανακαίνιση των lounges σε Αμπερντίν και Ρώμη, αλλά και σε Γενεύη, Σαν Φρανσίσκο, Σικάγο, Γιοχάνεσμπουργκ και Μάντσεστερ, ενώ μόλις άνοιξε το ανανεωμένο lounge στην Βοστώνη.

Φωτό: mediacentre.britishairways.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.