Ένα εντυπωσιακό resort-yacht από την Oceanco

Ένα εντυπωσιακό resort-yacht από την Oceanco

432
Ένα εντυπωσιακό resort-yacht από την Oceanco

H Oceanco παρουσίασε πρόσφατα στο Dubai International Boat Show τα σχέδιά της για ένα νέο γιοτ, που θα φτάνει σε μήκος τα 120 μέτρα, με το όλο project να φέρει την ονομασία: Amara. Το νέο resort-yacht, σχεδιασμένο από τον διάσημο Sam Sorgiovanni, θα προσφέρει απαράμιλλη πολυτέλεια και ψυχαγωγία στους έως και 20 επιβάτες, που θα μπορεί να φιλοξενεί στις καμπίνες του.
Στο χαμηλότερο από τα καταστρώματα οι επιβάτες θα έχουν απεριόριστη θέα και προσβαση στην θάλασσα, ενώ θα μπορούν να απολαμβάνουν υπηρεσίες χαμάμ, σπα, αίθουσας αισθητικής ακόμα και κινηματογράφο, χωρητικότητας 16 ατόμων.
Από τα πλέον εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του νέου resort-yacht είναι ένας υδάτινος καταρράκτης, τα νερά του οποίου θα καταλήγουν στη μεγάλη πισίνα του γιοτ, όπου θα υπάρχει ένα πολυτελές pool-bar.

Amara1
Οι εσωτερικοί χώροι θα είναι διακοσμημένοι και επενδεδυμένοι με φυσικό ξύλο, πέτρα, χαλιά και πολυτελή υφάσματα, ενώ το φυσικό φως θα διαχέεται σε όλους σχεδόν τους εσωτερικούς χώρους.
Το διαμέρισμα του ιδιοκτήτη του γιοτ θα διαθέτει ιδιωτική πισίνα και πρόσβαση στο πρυμναίο κατάστρωμα.
Το γιοτ θα διαθέτει επίσης από θερινό σινεμά έως και νεροτσουλήθρες.

Amara2

Δείτε το εντυπωσιακό resort-yacht της Oceanco στο βίντεο που ακολουθεί: https://www.youtube.com/watch?v=PPyB73Lx_6E.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.