Celebrity-Edge: ορισμός της πολυτέλειας εν πλω (φωτογραφίες)

Celebrity-Edge: ορισμός της πολυτέλειας εν πλω (φωτογραφίες)

1278
Celebrity-Edge: ορισμός της πολυτέλειας εν πλω (φωτογραφίες)

Η Celebrity Cruises παρουσίασε πριν από λίγες ημέρες περισσότερα στοιχεία σχετικά με τη ναυπήγηση των νέων κρουαζιερόπλοιών της, που θα ανήκουν στην κατηγορία «Edge». Πρόκειται για τα κρουαζιερόπλοια: Celebrity Edge και Celebrity Beyond, τα οποία αναμένεται να ενταχθούν στο στόλο της εταιρείας στα τέλη του 2018 το πρώτο και την άνοιξη του 2020 το δεύτερο, με το κάθε ένα να προσφέρει φιλοξενία σε 2.918 επιβάτες.
Ο Richard D. Fain πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Royal Caribbean Cruises, Ltd, είχε χαρακτηρίσει τα νέα κρουαζιερόπλοια κατηγορίας Edge ως πρωτοπόρα στον χώρο των σύγχρονων πολυτελών ταξιδιών. Και αυτό είναι μία πραγματικότητα, καθώς οι επιβάτες θα έχουν την δυνατότητα με το πάτημα ενός κουμπιού να μετακινούν το χώρισμα μεταξύ καμπίνας και μπαλκονιού, έτσι ώστε να μεγαλώνουν τον διαθέσιμο χώρο είτε της καμπίνας τους είτε του μπαλκονιού της.
Όμως, εκτός από τις συνήθεις πολυτελείς καμπίνες, οι επιβάτες που αντέχει το βαλάντιό τους, θα μπορούν να ενοικιάσουν και μία εκ των δύο 242 τ.μ. καμπινών, που εκτείνονται σε δύο επίπεδα και φέρουν την ονομασία «Edge Villas», όπου θα απολαμβάνουν και την περιποίηση του προσωπικού τους μπάτλερ.
Όμως το Celebrity Edge θα διαθέτει κι ένα «Μαγικό Χαλί», το αποκαλούμενο Magic Carpet. Μία επιφάνεια έκτασης ενός γηπέδου τένις, που θα μπορεί να μετακινείται μεταξύ των καταστρωμάτων, προσφέροντας επιπλέον υπηρεσίες στους επιβάτες. Για παράδειγμα όταν το Magic Carpet θα βρίσκεται στο 16ο κατάστρωμα θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χώρος εστιατορίου, όταν κατεβαίνει στο 14ο κατάστρωμα θα επεκτείνει τον χώρο γύρω από την πισίνα, ενώ όταν φτάνει στο 2ο κατάστρωμα θα εξυπηρετεί την επιβίβαση.
Η πολυτέλεια και οι καινοτομίες στα κατηγορίας Edge πλοία της Celebrity Cruises είναι τα κύρια χαρακτηριστικά τους και οι επιβάτες θα μπορούν με άνεση και ασφάλεια να πραγματοποιούν υπερπολυτελείς κρουαζιέρες στα νησιά της Καραϊβικής, από τα τέλη του 2018 και μετά.

Φωτό: celebritycruises.com/edge/

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.