Στις 2 Απριλίου 2018 το παρθενικό ταξίδι του “Carnival Horizon”

Στις 2 Απριλίου 2018 το παρθενικό ταξίδι του “Carnival Horizon”

491
Στις 2 Απριλίου 2018 το παρθενικό ταξίδι του “Carnival Horizon”

Το κρουαζιερόπλοιο «Carnival Horizon» καθελκύστηκε από τα ιταλικά ναυπηγεία Fincantieri για λογαριασμό της Carnival Corporation.
Το επόμενο στάδιο της κατασκευής περιλαμβάνει τη διαμόρφωση των εσωτερικών του χώρων, ενώ το κρουαζιερόπλοιο προγραμματίζεται να παραδοθεί την άνοιξη του 2018, με το πρώτο του ταξίδι να είναι προγραμματισμένο για τις 2 Απριλίου 2018 με αφετηρία το λιμάνι της Βαρκελώνης.
Το κρουαζιερόπλοιο, χωρητικότητας 133.500 gt, 323 μέτρων μήκους και μεταφορικής ικανότητας 6.400 επιβατών, είναι αδελφό πλοίο του κρουαζιερόπλοιου «Carnival Vista», το οποίο παραδόθηκε στην Carnival το περασμένο έτος και είναι μέχρι στιγμής το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο που διαθέτει η εταιρεία.
c
Το «Carnival Horizon» θα προσφέρει πολυτελείς εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, όπου θα στεγάζονται εστιατόρια, μπαρ, μαγαζιά, θέατρα, υδάτινο πάρκο και ένα ευρύ φάσμα ευρύχωρων καταλυμάτων με υδρομασάζ και απευθείας πρόσβαση στις πισίνες του πλοίου, ακολουθώντας τα ίδια πρότυπα που έχουν τεθεί και στο αδελφό πλοίο «Carnival Vista». Επιπλέον το νέο κρουαζιερόπλοιο θα εξοπλιστεί με τα πιο σύγχρονα συστήματα ασφάλειας και με κινητήρες προηγμένης τεχνολογίας ούτως ώστε να πληροί τους διεθνείς κανονισμούς ναυσιπλοΐας καθώς και τις αυστηρές περιβαλλοντικές ρυθμίσεις που έχουν τεθεί σε παγκόσμιο επίπεδο για εξοικονόμηση ενέργειας και μειωμένη εκπομπή αέριων ρύπων.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα ενδιαφέρον βίντεο από την τελετή της καθέλκυσης του πλοίου.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.