Η διαχρονική πορεία της Franman προς την αριστεία

Η διαχρονική πορεία της Franman προς την αριστεία

3236
Η διαχρονική πορεία της Franman προς την αριστεία
Ο κ. Κωστής Φραγκούλης με την κα Νάνσυ Μαλλέρου

To Business Agility (Επιχειρηματική Ευελιξία) είναι ένα τρίμηνο πρόγραμμα team coaching σχεδιασμένο να ενισχύσει τη διαχρονική πορεία της Franman προς την αριστεία, διαχέοντας την κουλτούρα της επιχειρηματικής ευελιξίας στα στελέχη του Ομίλου και ενισχύοντας περαιτέρω τον επιτυχημένο τρόπο λειτουργίας τους.
Όπως όλα τα προγράμματα της Life Clinic Group, πρόκειται για ένα άκρως διαδραστικό πρόγραμμα με επίκεντρο τις διαφορετικές ποιότητες που επιτρέπουν στα στελέχη της Franman να ανταποκριθούν αποτελεσματικά στο παγκόσμιο, δυναμικό ναυτιλιακό περιβάλλον, διατηρώντας την ορμή και το όραμα της εταιρείας.
Προσαρμοστικότητα, ευελιξία και η ισορροπία είναι τρεις ιδιότητες που είναι απαραίτητες για τη μακροπρόθεσμη επιχειρηματική ευελιξία. Καθώς τα στελέχη ανεβαίνουν στην κλίμακα της επιχειρηματικής ευελιξίας γίνονται πιο δημιουργικοί, ευέλικτοι, οραματιστές, συνεργατικοί και δυναμικοί.
Ο όμιλος Franman δραστηριοποιείται εδώ και 26 χρόνια σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στη ναυτιλία με επίκεντρο την παροχή ναυπηγικού εξοπλισμού, ανταλλακτικών και επισκευών καθώς και υπηρεσίες ασφάλειας, cyber security και συμβουλευτικής σε πλοία και ναυτιλιακές εταιρείες.
2
Η Franman ιδρύθηκε το 1991 από τον Κωστή Φραγκούλη. Το όραμά του ήταν να επεκτείνει την έμφυτη αγάπη και εμμονή του για τη θάλασσα και τη ναυτιλία σε έναν οργανισμό που παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στη ναυτιλιακή βιομηχανία.
26 χρόνια αργότερα η αγάπη του για τη ναυτιλία μοιράζεται από όλους τους ανθρώπους που απαρτίζουν την Franman σήμερα. Εξοπλισμένη με έμπειρους επαγγελματίες που υποβάλλονται σε συνεχή τεχνική και εμπορική εκπαίδευση, η Franman παρέχει τα υψηλότερα επίπεδα υπηρεσιών και υποστήριξης αναγκών των πελατών της.
H πρώτη συνεργασία της Franman με τον γνωστό αμερικάνο κατασκευαστή ναυτιλιακών συστημάτων Metritape το 1991 στάθηκε καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξη της Franman σε έναν Μεσιτικό και Εμπορικό Ναυτιλιακό Οίκο που διαμεσολαβεί και διαχειρίζεται πολλών ειδών υπηρεσίες και προιόντα στον τομέα της ναυτιλίας έχοντας πάντα ως γνώμονα την άριστη ποιότητα και την ανταγωνιστική τιμή.
Σήμερα, η Franman εκπροσωπεί υπερήφανα 130 κορυφαίες εταιρείες από την ναυτιλιακή βιομηχανία και το 2016 εξυπηρέτησε 558 ναυτιλιακές εταιρείες.
Ο CEO του Ομίλου Franman, κος Κωστής Φραγκούλης, ο οποίος παρακολούθησε τη πρόγραμμα, δήλωσε: «Ηταν εντυπωσιακό το τρίμηνο πρόγραμμα team coaching από την πραγματικά μοναδική Nάνσυ Μαλλέρου και την εξαιρετική ομάδα της. Όλα τα στελέχη μας ενθουσιάστηκαν και νιώθω απόλυτα ικανοποιημένος που επέλεξα την Life Clinic Group και το πρόγραμμα Business Agility για τον κόσμο μας. Είμαι σίγουρος πως η συνεργασία μας με την Life Clinic Group θα έχει συνέχεια και διάρκεια».
Η εταιρεία που επιλέχθηκε σαν αρωγός, Coach, mentor και εμψυχωτής σε αυτό το εγχείρημα του Ομίλου Franman, είναι η Life Clinic Group, η πρωτοπόρος εταιρεία Coaching για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη που δραστηριοποιείται στο χώρο από το 2006, προσφέροντας προγράμματα Coaching για επιχειρηματίες, οργανισμούς, στελέχη και ιδιώτες. Στην δεκαετή παρουσία της έχει αναγνωριστεί για την προσπάθειά της να προάγει την αριστεία, το ήθος και την ισορροπία στον επιχειρηματικό κόσμο.
Κεντρικές ομιλήτριες η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, ιδρύτρια & CEO της Life Clinic Group, ιδρυτικό μέλος & πρώην Πρόεδρος του ελληνικού παραρτήματος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Coaching ICF – Greece και η Λευκή Αυδή, επικεφαλής εταιρικών προγραμμάτων, διακεκριμένη σύμβουλος επαγγελματικής καθοδήγησης, mentor και εκπαιδευτής στελεχών με 25ετή επαγγελματική εμπειρία στο χώρο των Ελληνικών και διεθνών επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.