Eurowings: Εμπλουτισμένο θερινό πρόγραμμα πτήσεων για το 2017, με ελληνικό άρωμα

Eurowings: Εμπλουτισμένο θερινό πρόγραμμα πτήσεων για το 2017, με ελληνικό άρωμα

47
Eurowings: Εμπλουτισμένο θερινό πρόγραμμα πτήσεων για το 2017, με ελληνικό άρωμα

Η Eurowings, μέλος του Ομίλου Lufthansa, συνεχίζει τη δυναμική της ανάπτυξη παρουσιάζοντας μια νέα υπηρεσία αγοράς εισιτηρίων και ένα εμπλουτισμένο πρόγραμμα πτήσεων με στόχο την κάλυψη ακόμα περισσότερων αναγκών του ταξιδιωτικού κοινού, με την Πάλμα ντε Μαγιόρκα και την Βιέννη να αναμένεται να παίξουν σημαντικό ρόλο στη στρατηγική επέκτασης της αεροπορικής εταιρείας.

Το φετινό καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων από τη Βιέννη, που θα ξεκινήσει από τα τέλη Μαρτίου, περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, και τους ακόλουθους  προορισμούς σε Ελλάδα και Κύπρο: Μυτιλήνη, Σάμος και Πάφος. Επιπρόσθετα, η Eurowings θα συνδέει την Βιέννη με την Καβάλα κάθε Τρίτη και Κυριακή. Η Eurowings, όμως, ενισχύει περαιτέρω την παρουσία της στη Μεσόγειο, προσθέτοντας νέους προορισμούς, ανάμεσα στους οποίους είναι η Μύκονος, η Κάρπαθος, η Σαντορίνη και η Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, Από τις 5 Ιουνίου οι ταξιδιώτες από την Κολωνία/ Βόννη θα μπορούν να πετούν προς την Κάρπαθο, κάθε Δευτέρα. Οι αναχωρήσεις θα γίνονται στις 4.35 το πρωί και η πτήση επιστροφής θα αναχωρεί στις 9.35 το πρωί. Επίσης, από τις 5 Μαΐου, θα εκτελούνται πτήσεις δύο φορές την εβδομάδα από τη Βιέννη προς τη Σαντορίνη. Οι αναχωρήσεις από την αυστριακή πρωτεύουσα θα γίνονται κάθε Πέμπτη στις 12.15 το μεσημέρι και κάθε Κυριακή στις 6.25 το πρωί με αεροσκάφη Airbus A-320.

Η Eurowings, θυγατρικής της Lufthansa, επενδύει και στους μακρινούς προορισμούς. Έτσι, από το καλοκαίρι του 2017, η Κολωνία/Βόννη θα αποτελεί την αφετηρία του δικτύου μακρινών προορισμών της Eurowings, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται το Λας Βέγκας και η Αβάνα.

Τέλος, να σημειωθεί ότι στις 6 Φεβρουαρίου, η Eurowings ανακοίνωσε τη νέα υπηρεσία «Flightpass», ένα νέο πρόγραμμα αγοράς εισιτηρίων που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Κέντρο Καινοτομίας της Lufthansa. Τα πακέτα «Flightpass» περιλαμβάνουν δέκα εισιτήρια καθορισμένης τιμής, ανάλογα με τον τύπο, τον προορισμό και τη συχνότητα των πτήσεων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το «Flightpass» επισκεφτείτε το site της Eurowings.

Φωτό: eurowings.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.