Eπέλαση της British Airways σε όλη την Ελλάδα

Eπέλαση της British Airways σε όλη την Ελλάδα

397
Eπέλαση της British Airways σε όλη την Ελλάδα

Eυοίωνα διαφαίνονται τα στοιχεία της επιβατικής κίνησης μεταξύ Βρετανίας και Ελλάδας,όπως παρουσιάζονται από την British Airways. Αυτό το καλοκαίρι η ΒΑ θα συνδέει την Αθήνα με το Λονδίνο- Heathrow με έως και 5 δρομολόγια την ημέρα ενώ θα πραγματοποιεί τακτικές πτήσεις από το Λονδίνο προς τη Θεσσαλονίκη, την Κέρκυρα, την Καλαμάτα, την Κω, τη Ρόδο, τη Ζάκυνθο, τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, τη Σκιάθο και το Ηράκλειο.

Η British Airways προσφέρει μάλιστα για πρώτη φορά στην ιστορία της νέες πτήσεις από το αεροδρόμιο City του Λονδίνου προς τη Σκιάθο. Οι πτήσεις θα εκτελούνται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού τρεις φορές την εβδομάδα.

Η Σκιάθος είναι ο τρίτος προορισμός της εταιρείας από Λονδίνο Σίτι προς τα ελληνικά νησιά του Αιγαίου, μαζί με τη Μύκονο και τη Σαντορίνη. Το νέο δρομολόγιο της Σκιάθου θα ξεκινήσει στις 26 Ιουνίου και λειτουργούν κατά τις περιόδους αιχμής του καλοκαιριού εβδομάδες μέχρι το Σεπτέμβριο. Οι ναύλοι ξεκινούν από 85 ευρώ και είναι διαθέσιμοι στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Η εταιρεία ανακοίνωσε, επίσης, επιπλέον πτήσεις από το Λονδίνο προς τη Μύκονο (από τέσσερις σε πέντε την εβδομάδα) αλλά και νέα δρομολόγια προς το Μάντσεστερ.

Με τις νέες πτήσεις η ΒΑ καθίσταται ο αερομεταφορέας (εξαιρουμένων των εταιρειών χαμηλού κόστους και Charter) με τις περισσότερες πτήσεις και δρομολόγια μεταξύ Λονδίνου, Βρετανίας και Ελλάδας, με τους περισσότερους προορισμούς προς την Ελλάδα και με το μεγαλύτερο αριθμό συχνοτήτων αλλά και διαθέσιμων θέσεων.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.