H Nanophos Α.Ε. υποψήφια για το βραβείο Καινοτομίας του θεσμού European Business...

H Nanophos Α.Ε. υποψήφια για το βραβείο Καινοτομίας του θεσμού European Business Awards

241
H Nanophos Α.Ε. υποψήφια για το βραβείο Καινοτομίας του θεσμού European Business Awards

H Nanophos ΑΕ, μια ελληνική εταιρεία η οποία αναπτύσσει και παράγει έξυπνα υλικά χρησιμοποιώντας την επιστήμη της νανοτεχνολογίας, είναι υποψήφια για το βραβείο Καινοτομίας (Innovation Award) του θεσμού European Business Awards 2016/17.

Τα European Business Awards είναι γνωστά ως τα μεγαλύτερα και πιο σημαντικά βραβεία επιχειρηματικότητας στην Ευρώπη και είναι ανοιχτά προς όλες τις επιχειρήσεις ανεξαρτήτου μεγέθους ή κλάδου δραστηριοποίησης.

Σημειώνεται πως η Nanophos ΑΕ, η οποία έχει αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις για την καινοτομία των προϊόντων της, έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια σημαντική δραστηριότητα και στην ευρύτερη ναυτιλιακή τεχνολογία και επιχειρηματικότητα.

Ο διαγωνισμός για τα European Business Awards διεξάγετε μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, καθώς οι συμμετέχουσες εταιρείες έχουν δημοσιεύσει σχετικό βίντεο στην ιστοσελίδα: www.businessawardseurope.com.

Διαδικασία Ψηφοφορίας:

1.     Πατήστε εδώ (http://www.businessawardseurope.com/vote/detail-new/greece/21312)

2.     Κάτω και δεξιά από το βίντεο της Nanophos υπάρχει ένα κουμπί ψηφοφορίας: εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και επιλέξτε το κουμπί «Click here to vote»

3.     Επιβεβαιώστε τη ψήφο σας μέσω του email που έχετε λάβει από το εκλογικό σύστημα ΕΒΑ

Σημειώνεται πως η δημόσια ψηφοφορία κλείνει στις 17:00 (CET) την Τετάρτη 1η Μαρτίου 2017.

Παρακολουθήστε το βίντεο της NanoPhos:

 

 

Σχετικά με την NanoPhos:

Η εταιρία NanoPhos AE, ιδρύθηκε το 2005 στο Λαύριο, όπου αναπτύσσει και παράγει τα προϊόντα της. Η εταιρία αξιοποιεί τα ευρήματα της νανοτεχνολογίας δημιουργώντας και εξάγοντας προϊόντα που κάνουν λειτουργικές και «έξυπνες» τις  επιφάνειες στις οποίες εφαρμόζονται. Το 2008, η NanoPhos βραβεύτηκε  για την καινοτομία των προϊόντων της από τον πρόεδρο της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, και απέσπασε το 1ο βραβείο καινοτομίας στην έκθεση 100% Detail του Λονδίνου και στα βραβεία Made in Greece. Η αποτελεσματικότητα και ευκολία χρήσης των υλικών αναγνωρίστηκε γρήγορα από τις διεθνείς αγορές και τα προϊόντα της εταιρίας ήδη πωλούνται σε πάνω από 20 χώρες.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.