Ο ΥΝΑΝΠ καλεί την ηγεσία της ΠΝΟ σε νέα συνάντηση

Ο ΥΝΑΝΠ καλεί την ηγεσία της ΠΝΟ σε νέα συνάντηση

200
Ο ΥΝΑΝΠ καλεί την ηγεσία της ΠΝΟ σε νέα συνάντηση

Μετά την απόφαση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας να συνεχίσει τις απεργιακές κινητοποιήσεις, παρά τις δεσμεύσεις που ανέλαβε προσωπικώς, αλλά και εκ μέρους της κυβέρνησης, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής – ότι δε θα αλλάξει το φορολογικό καθεστώς των Ναυτικών και ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα εξομοίωσης, όπως ισχυρίζεται η ΠΝΟ – ο υπουργός προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Οι απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων είναι σεβαστές. Μετά τις διαβεβαιώσεις που έδωσα και κατά τη σημερινή συνάντηση στην ΠΝΟ, πιστεύω ότι έχουν εκλείψει οι λόγοι της απεργίας. Καλώ την ΠΝΟ να λάβει υπόψη τα πιεστικά ζητήματα που έχουν δημιουργηθεί στα νησιά, να επανεκτιμήσει τη στάση της, και να συμβάλλει άμεσα στη δρομολόγηση ενός πλοίου ανά γραμμή. Ταυτοχρόνως καλώ την ηγεσία της Ομοσπονδίας σε νέα συνάντηση στο Υπουργείο.»

Φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.