H πολυτέλεια «τρέχει» με 28 ναυτικά μίλια

H πολυτέλεια «τρέχει» με 28 ναυτικά μίλια

367
H πολυτέλεια «τρέχει» με 28 ναυτικά μίλια

Τα ιταλικά ναυπηγεία Rossinavi, που βρίσκονται στην πόλη Βιαρέτζιο στην Τοσκάνη, έχουν αναλάβει την κατασκευή ενός νέου σούπερ γιοτ, του τέταρτου της σειράς «Utopia». Το νέο γιοτ φέρει το όνομα «Project Vector» και τη σχεδίαση του νέου γιοτ ανέλαβε ο Enrico Gobbi και το σχεδιαστικό του γραφείο Team For Design studio.

Το μινιμαλιστικού σχεδιασμού «Project Vector» θα έχει μήκος 63 μέτρα, ενώ θα μπορεί να αναπτύσσει μέγιστη ταχύτητα 28 κόμβων. Θα διαθέτει έξι καμπίνες για συνολικά 12 επιβάτες, ενώ το πλήρωμά του θα φτάνει τα 13 άτομα. Η επιχειρησιακή εμβέλεια του νέου σούπερ γιοτ, που κατασκευάζεται από αλουμίνιο, θα ξεπερνά τα 3.300 ναυτικά μίλια, ενώ αναμένεται να παραληφθεί από τους ιδιοκτήτες του εντός του 2017.

Ιδιοκτήτες του νέου γιοτ είναι οι J.R. και Loren Ridinger, ιδιοκτήτες της εταιρείας Market America, στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών μάρκετινγκ και ανάπτυξης αλλά και διαδικτυακής πώλησης προϊόντων.

 

Φωτό: superyachts.com & rossinavi.it

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.