SRH Marine Electronics S.A.: ανάπτυξη πρωτοποριακών εφαρμογών για τον κλάδο της Ναυτιλίας

SRH Marine Electronics S.A.: ανάπτυξη πρωτοποριακών εφαρμογών για τον κλάδο της Ναυτιλίας

799
SRH Marine Electronics S.A.: ανάπτυξη πρωτοποριακών εφαρμογών για τον κλάδο της Ναυτιλίας

Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή διεθνών και Ελλήνων ειδικών από τους κλάδους της ναυτιλίας και της τεχνολογίας πραγματοποιήθηκε, η εκδήλωση Innovative Solutions Update που διοργάνωσε η SRH Marine Electronics S.A.

Η ναυτιλιακή κοινότητα τίμησε την εκδήλωση με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού στελεχών, παρά το γεγονός ότι συνέπεσε με την επίσκεψη του Προέδρου των Η.Π.Α. στην Αθήνα. Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τα πλέον καινοτόμα, εντυπωσιακά και χρήσιμα εργαλεία που η τεχνολογία θέτει αυτή τη στιγμή στην υπηρεσία της Ναυτιλίας για τη διευκόλυνση της πλοήγησης, της επικοινωνίας, του αυτοματισμού στα πλοία, της προμήθειας και της κατασκευής εν πλώ ανταλλακτικών, της μετασκευής, της επισκευής και της ασφάλειας.

Τους υψηλούς προσκεκλημένους καλωσόρισε ο κύριος Κωνσταντίνος Σισμανίδης, CEO της SRH Marine. Ο κύριος Claudio Corvino, CEO της Easy Marine μίλησε για «Software Solutions: MRV, eLog Books, Eraclea», ο κύριος Marcus Elliot Square, Special Project Manager της SETEL μίλησε για “Smart Solutions for Network On board”, o κύριος Mark Van Ede, Sales Director της Netwave μίλησε για «Sea Wise New Technology – Cloud Performance Monitoring” , η κυρία Gina Harper, Account Executive του UKHO μίλησε για «E-Navigation Solutions” , η κυρία Δήμητρα Κώστα, Global Service Manager και ο κύριος Κωνσταντίνος Σερέτης, Projects & Product Development Manager από την SRH Marine παρουσίασαν “Cost Effective Innovative Solutions” και ο κύριος Sven Eric Brooks, Director Business Development EMEA της Sperry Marine μίλησε για «New Products Development – ECDIS/Gyrocompass».

Τέλος, ο κος Σταύρος Κρασαδάκης, CEO της SingularLogic, απηύθυνε χαιρετισμό και ανακοίνωσε τη στρατηγική συνεργασία της εταιρείας με την SRH Marine Electronics S.A., παρουσία του Προέδρου της εταιρείας, κυρίου Μιχάλη Καριώτογλου και της Προέδρου της SRΗ Marine, κυρίας Αθηνάς Βεζύρη. Η συνεργασία αφορά την ανάπτυξη πρωτοποριακών εφαρμογών για τον κλάδο της Ναυτιλίας.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.