H ομάδα της RINA yachting επεκτείνεται στην Ελλάδα

H ομάδα της RINA yachting επεκτείνεται στην Ελλάδα

375
H ομάδα της RINA yachting επεκτείνεται στην Ελλάδα
Φωτο: ΑΠΕ / ΜΠΕ, NIC BOTHMA

Η RINA Piraeus Team, η οποία παρέχει υπηρεσίες ταξινόμησης στον κλάδο του ελληνικού yachting, επεκτείνεται ως μέρος της αναπτυξιακής της στρατηγικής ώστε να αυξήσει το αποτύπωμα της εταιρείας στην Βόρεια Ελλάδα.

Από αριστερά, οι κ. Ανδρέας Σινανόγλου (Piraeus Yachting Surveyor), Σπ. Ζολώτας  (Area Manager Greece & Cyprus), Ευάγγελος Τσακαλής (North Greece Yachting Surveyor), Ευθύμιος Στασινός (Piraeus Yachting Team Leader).
Από αριστερά, οι κ. Ανδρέας Σινανόγλου (Piraeus Yachting Surveyor), Σπ. Ζολώτας
(Area Manager Greece & Cyprus), Ευάγγελος Τσακαλής (North Greece Yachting Surveyor), Ευθύμιος Στασινός (Piraeus Yachting Team Leader).

Ο κ. Ευθύμιος Στασινός, Team Leader της  RINA Piraeus Yachting, ανέφερε πως υπάρχει μια τεράστια ευκαιρία για την RINA στην περιοχή, καθώς ο κλάδος του yachting αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς. Οι πελάτες επιθυμούν από την RINA να παρέχει υπηρεσίες ταξινόμησης και πιστοποίησης για τα εμπορικά και ιδιωτικά σκάφη αναψυχής, κάτι το οποίο είναι η ειδικότητα της εταιρείας εδώ στην Ελλάδα.

Ο νέος επιθεωρητής της ομάδας, κ. Ευάγγελος Τσακαλής, θα έχει ως βάση την Θεσσαλονίκη ώστε να επεκτείνει την γεωγραφική εμβέλεια της εταιρείας και να ανταποκρίνεται στην τοπική ζήτηση της αγοράς.

H RINA Piraeus Yachting παρέχει ένα εκτενές δίκτυο από έμπειρους επιθεωρητές με διαθεσιμότητα 24/7 σε όλη την Ελλάδα, καλύπτοντας τα Δωδεκάνησα, τη Θεσσαλονίκη, το Ιόνιο και τον Πειραιά.

 

 

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.