Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΝ στη Διεθνή Έκθεση Αμυντικού Υλικού

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΝ στη Διεθνή Έκθεση Αμυντικού Υλικού

122
Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΝ στη Διεθνή Έκθεση Αμυντικού Υλικού

O Αρχηγός ΓΕΝ, Αντιναύαρχος Γεώργιος Γιακουμάκης ΠΝ, επισκέφθηκε την Διεθνή Έκθεση Αμυντικού Υλικού EURONAVAL 2016, η οποία διεξήχθη στο Παρίσι, από τις 17 έως και τις 20 Οκτωβρίου 2016, κατόπιν προσκλήσεως του Γάλλου ομολόγου του, Ναυάρχου Christophe Prazuck.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Αρχηγός ΓΕΝ είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί επί των εξελίξεων σε θέματα ναυτικής τεχνολογίας και ναυπηγικής. Παράλληλα, στο περιθώριο της Έκθεσης, ο Αρχηγός ΓΕΝ συναντήθηκε με ομολόγους του και συζήτησε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και ενίσχυσης διμερών συνεργασιών.
Η έκθεση EURONAVAL διοργανώνεται ανά διετία και τελεί υπό την αιγίδα του γαλλικού Υπουργείου Άμυνας και του Γενικού Γραμματέα της Κυβέρνησης αρμόδιου για ναυτικά θέματα. Στην έκθεση συμμετέχουν εταιρείες του χώρου της άμυνας και της ναυτιλίας. Στην φετινή διοργάνωση συμμετείχαν 400 εκθέτες από 35 χώρες.

pn5

pn2

pn3

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.