Αίτηση για δυνατότητα αγοραπωλησίας αξιογράφων υπέβαλλε η Safe Bulkers

Αίτηση για δυνατότητα αγοραπωλησίας αξιογράφων υπέβαλλε η Safe Bulkers

170
Αίτηση για δυνατότητα αγοραπωλησίας αξιογράφων υπέβαλλε η Safe Bulkers

Η Safe Bulkers Inc. ανακοίνωσε ότι υπέβαλε αίτηση εγγραφής της στο μητρώο Form-3 της κρατικής αμερικανικής Επιτροπής Αξιογράφων και Συναλλάγματος (SEC), ώστε να της επιτραπούν οι αγοραπωλησίες, σε διάστημα τριών ετών, αξιογράφων συνολικής αξίας έως και $200 εκατ. (κοινές και προνομιούχες μετοχές, εγγυητικές, δικαιώματα εγγραφής και χρεόγραφα).
Με την ολοκλήρωση της εγγραφής της στο μητρώο Form-3, η εταιρεία θα μπορεί να αγοράζει και να πουλά αξιόγραφα και να τα διανέμει, σύμφωνα με τις κεφαλαιακές ανάγκες της και ανάλογα με τις συνθήκες της αγοράς. Οι όροι των τυχόν αγοραπωλησιών, θα τίθενται και θα περιγράφονται από το SEC κατά περίπτωση, και πάντως πριν την ολοκλήρωση των προσφορών. Η προηγούμενη περίοδος εγγραφής της εταιρείας στο SEC έληξε πρόσφατα.
Η αμερικανική Επιτροπή Αξιογράφων και Συναλλάγματος (Securities and Exchange Commission – SEC) είναι ένας κρατικός φορέας προστασίας των επενδυτών και διευκόλυνσης δημιουργίας κεφαλαίων, διασφαλίζοντας τη διαφάνεια στις συναλλαγές από κακόβουλες ενέργειες καθώς επίσης και προσπάθειες χειραγώγησης της αγοράς. Το μητρώο Form-3 της SEC αφορά ξένες επιχειρήσεις και θεσμούς με κεφαλαιοποίηση άνω των $75 εκατ.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.