Οι υποψηφιότητες για τα βραβεία της Ελληνικής Ναυτιλίας της Lloyd’s List

Οι υποψηφιότητες για τα βραβεία της Ελληνικής Ναυτιλίας της Lloyd’s List

928
Οι υποψηφιότητες για τα βραβεία  της Ελληνικής Ναυτιλίας της Lloyd’s List

Μία εβδομάδα έμεινε για την υποβολή υποψηφιοτήτων για τα φετινά Βραβεία της Ελληνικής Ναυτιλίας της Lloyd’s List .
Συγκεκριμένα η υποβολή υποψηφιοτήτων ολοκληρώνεται την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου για τα βραβεία του 2016, τα οποία για άλλη μία φορά υποστηρίζονται από οργανισμούς της ναυτιλίας και χορηγούςμ, με τον ClassNK ως γενικό χορηγό.
Η φετινή επιτροπή αποτελείται από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Επιτροπής Ναυτιλιακής Συνεργασίας του Λονδίνου (Greek Shipping Co-operation Committee) Χαράλαμπο Φαφαλιό, τον Επίτιμο Γενικό Γραμματέα του ΙΜΟ Ευθύμιο Η. Μητρόπουλο, τον Πρόεδρο του Ευγενίδειου Ιδρύματος Λεωνίδα Δημητριάδη – Ευγενίδη, την Πρόεδρο της WISTA Hellas Angie Hartmann και τον Γενικό Γραμματέα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ναυτικών Γιάννη Χαλά.
Για πρώτη φορά στην ομάδα των κριτών είναι ο Πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Γεώργιος Δ. Πατέρας, η Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Μεσιτών Ναυτιλιακών Συμβάσεων Λιόνα Μπαχά, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Νέων Ναυτιλιακών Επαγγελματιών Ελλάδας (Young Shipping Professionals Greece) Νικόλας Μεϊμαρίδης, και ο Πρόεδρος της Association of Banking and Financial Executives of Hellenic Shipping Νικόλας Βουγιούκας.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.