Στην κρουαζιέρα επιχειρηματικότητας CruiseIΝΝ ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου

Στην κρουαζιέρα επιχειρηματικότητας CruiseIΝΝ ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου

51
Στην κρουαζιέρα επιχειρηματικότητας CruiseIΝΝ ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου

Το CruiseInn (getcruiseinn.com) διοργανώνεται για τρίτη φορά φέτος, από το ThinkBiz και τη Celestyal Cruises στις 17 – 21 Οκτωβρίου, με θέμα τις επιχειρηματικές ιδέες σε Τουρισμό και Οινογαστρονομία. Οι συμμετέχοντες φοιτητές και νέοι επαγγελματίες από τον χώρο της τεχνολογίας, της Διοίκησης Επιχειρήσεων και των Επιστημών Τροφίμων – θα δημιουργήσουν με τη βοήθεια εξειδικευμένων μεντόρων νέες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες σε τομείς όπως: βελτίωση εμπειρίας πελατών/υποδομών επιχειρήσεων εστίασης, αξιοποίηση και προώθηση παραδοσιακών προϊόντων, δημιουργία νέων προϊόντων με γαστρονομικά υλικά, νέα επιχειρηματικά μοντέλα με χρήση τεχνολογίας, γαστρονομικά μονοπάτια, υπηρεσίες που βοηθούν το χρήστη να ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής.
Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, το κρουαζιερόπλοιο του CruiseInn θα «πιάσει λιμάνι» στο Ηράκλειο το πρωί της Πέμπτης 20 Οκτωβρίου και σε μία εκδήλωση που θα φιλοξενηθεί από τον Ο.Λ.Η. (στο καφέ «ΜΑΡΙΝΑ») θα παρουσιάσει τις ιδέες των ομάδων του σε εκπροσώπους τοπικών φορέων και οργανισμών.
Το κρουαζιερόπλοιο του CruiseInn θα ταξιδέψει συνολικά για 4 ημέρες, σε Μύκονο, Κουσάντασι, Πάτμο, Ρόδο, Ηράκλειο και Σαντορίνη, στην διάρκεια των οποίων οι ομάδες θα δουλέψουν τις ιδέες τους, θα λάβουν εκπαίδευση και στο τέλος θα παρουσιάσουν τις ιδέες τους σε επιτροπή αποτελούμενη από ειδικούς των επιχειρήσεων, των επενδύσεων και της τεχνολογίας. Οι νικήτριες ομάδες θα βραβευθούν με έπαθλο 3.500 ευρώ από την Celestyal Cruises και άλλες υπηρεσίες από τους συνεργάτες του CruiseInn σε μία τελετή που θα λάβει χώρα στο παραδοσιακό οινοποιείο της SantoWines στην Σαντορίνη.
Το CruiseInn έχει βραβευθεί με Startup Greece Award 2016 και Bronze Event Award 2016, καθώς αποτελεί με διαφορά τον απόλυτο “hackathon” επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, συνδυάζοντας ένα εντατικό πρόγραμμα επιχειρηματικής εκπαίδευσης και την απολαυστική εμπειρία διασκέδασης μίας κρουαζιέρας στο Αιγαίο.

Φωτό: portheraklion.gr

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.