Άσκηση ετοιμότητας στο λιμένα «ΑΚΑΝΤΙΑΣ» της Ρόδου και επί του Ε/Γ-Ο/Γ «ΣΟΥΠΕΡΦΑΣΤ...

Άσκηση ετοιμότητας στο λιμένα «ΑΚΑΝΤΙΑΣ» της Ρόδου και επί του Ε/Γ-Ο/Γ «ΣΟΥΠΕΡΦΑΣΤ 12» (φωτογραφικό υλικό)

279
Άσκηση ετοιμότητας στο λιμένα «ΑΚΑΝΤΙΑΣ» της Ρόδου και επί του Ε/Γ-Ο/Γ «ΣΟΥΠΕΡΦΑΣΤ 12» (φωτογραφικό υλικό)

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε άσκηση ετοιμότητας την περασμένη εβδομάδα (9 Οκτωβρίου 2016), στο λιμένα «ΑΚΑΝΤΙΑΣ» της Ρόδου και επί του Ε/Γ-Ο/Γ «ΣΟΥΠΕΡΦΑΣΤ 12» Ν.Π. 11052, η οποία απέσπασε ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου εκ μέρους των συνδιοργανωτών καθώς και των παρευρισκόμενων παρατηρητών.
Στην ανωτέρω άσκηση συμμετείχαν το προσωπικό και το Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., πυροσβεστικά οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, ασθενοφόρα οχήματα του ΕΚΑΒ και του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, κλιμάκια του Ερυθρού Σταυρού και της Πολιτικής Προστασίας Ρόδου, καθώς και δύο (02) ρυμουλκά του λιμένα Ρόδου.
Κατά τη διάρκειά της το προσωπικό της Λιμενικής Αρχής Ρόδου είχε την ευκαιρία να εξοικειωθεί ακόμα περισσότερο με τα καθήκοντα ασφαλείας που του έχουν ανατεθεί, να προάγει το επίπεδο εκπαίδευσής του σε καταστάσεις κρίσεων, να βελτιώσει τους χρόνους ανταπόκρισής του, να εντοπίσει παραλείψεις και να αναπτύξει τη συνεργασία και την επικοινωνία με τους συμμετέχοντες φορείς.
1

2

3

Φωτό: hcg.gr

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.