Τα γερμανικά ναυπηγεία Meyer Werft κατασκεύασαν το πρώτο τους κρουαζιερόπλοιο για την...

Τα γερμανικά ναυπηγεία Meyer Werft κατασκεύασαν το πρώτο τους κρουαζιερόπλοιο για την ασιατική αγορά

143
Τα γερμανικά ναυπηγεία Meyer Werft κατασκεύασαν το πρώτο τους κρουαζιερόπλοιο για την ασιατική αγορά

Το κρουαζιερόπλοιο «Genting Dream», που κατασκευάστηκε από τα γερμανικά ναυπηγεία Meyer Werft στο Πάπενμπουργκ της Κάτω Σαξονίας, παραδόθηκε την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου στην ασιατική εταιρεία Dream Cruises στο λιμάνι του Μπρεμερχάφεν. Το «Genting Dream» είναι το πρώτο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο που κατασκεύασαν τα γερμανικά ναυπηγεία Meyer Werft και το οποίο έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να ικανοποιεί πλήρως όλες τις ανάγκες των Ασιατών και κυρίως των Κινέζων επιβατών κρουαζιέρας.
Το νέο κρουαζιερόπλοιο έχει μήκος 335 και πλάτος 39,7 μέτρα. Διαθέτει 1.674 καμπίνες με το 75% εξ αυτών να είναι εξωτερικές, ενώ οι περισσότερες διαθέτουν και ιδιωτικό μπαλκόνι. Επιπλέον, το «Genting Dream» διαθέτει 142 σουίτες, των οποίων οι επιβάτες έχουν πρόσβαση σε μία αποκλειστική VIP περιοχή, με ένα μεγάλο σπα, ιδιωτική πισίνα καθώς και γυμναστήριο.
Στις καμπίνες του πλοίου μπορούν να φιλοξενηθούν συνολικά 4.500 επιβάτες, ενώ μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα άνω των 23 κόμβων.
Στο «Genting Dream» οι επιβάτες θα αισθάνονται πιο ασφαλείς, από ιατρικής άποψης, καθώς θα διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας ιατρικό εξοπλισμό, ακόμα και μαγνητικό τομογράφο.
Το «Genting Dream» θα προσφέρει κρουαζιέρες 3ήμερες, 6ήμερες και 8ήμερες σε Ασία και Ειρηνικό Ωκεανό, ενώ θα επισκέπτεται λιμάνια σε Βιετνάμ και Κίνα, με το Χονγκ Κονγκ να αποτελεί home port του κρουαζιερόπλοιου.
Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το πρώτο διαφημιστικό για το νέο κρουαζιερόπλοιο της Dream Cruises. Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=vfrpDj6j_Dc

Φωτό: Dream Cruises/YouTube Channel

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.