Η Crystal Cruises “πετάει” τους επιβάτες σε μέρη που το πλοίο δε...

Η Crystal Cruises “πετάει” τους επιβάτες σε μέρη που το πλοίο δε μπορεί να φτάσει

219
Η Crystal Cruises “πετάει” τους επιβάτες σε μέρη που το πλοίο δε μπορεί να φτάσει

Η αμερικάνικη εταιρεία κρουαζιέρας Crystal Cruises αποφάσισε να εισέλθει και στον χώρο των αερομεταφορών. Έτσι, όποιος επιβάτης επιλέξει να πετάξει με την Crystal AirCruises τότε θα βιώσει την απόλυτη αίσθηση της πολυτέλειας, όπως ακριβώς την βιώνουν και οι επιβάτες στα κρουαζιερόπλοια της Crystal Cruises.
Τα ταξίδια με το ειδικά διαρρυθμισμένο και υπερπολυτελές Boeing 777-200 της Crystal AirCruises αναμένεται να ξεκινήσουν επισήμως το φθινόπωρο του 2017, όπως σημειώνει σε δηλώσεις της η διευθύνουσα σύμβουλος της Crystal, Edie Rodriguez. Επίσης, η ίδια τόνισε ότι «και οι πιο έμπειροι επιβάτες κρουαζιέρας γνωρίζουν την ποιότητα των πολυβραβευμένων κρουαζιέρων μας και πλέον θα μπορούν να αποκτήσουν εντελώς νέες εμπειρίες και να πετάξουν μαζί μας σε μέρη που το πλοίο δε μπορεί να φτάσει».
Το Boeing 777-200 είναι ιδιοκτησίας της Crystal Cruises και θα μπορεί να φιλοξενεί στην καμπίνα του έως και 84 επιβάτες, τους οποίους θα μεταφέρει σε μακρινούς και εξωτικούς προορισμούς, για διακοπές που θα διαρκούν 14, 21 ή 28 ημέρες.
Οι επιβάτες θα έχουν στην διάθεσή τους καθίσματα που θα μετατρέπονται σε επίπεδα -δύο μέτρων- κρεβάτια, με παπλώματα και μαξιλάρια, θα έχουν προσωπικό μπάτλερ να τους εξυπηρετεί, ενώ κορυφαίοι σεφ θα ετοιμάζουν γκουρμέ πιάτα, που θα συνοδεύονται με κρασιά υψηλής ποιότητας.

dimiourgia-eikonas

Φωτό: crystalthenextchapter.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.