Παναγιώτης Καμπούρογλου: Για τους λάτρεις του γκολφ από τον χώρο της ναυτιλίας...

Παναγιώτης Καμπούρογλου: Για τους λάτρεις του γκολφ από τον χώρο της ναυτιλίας το Blue Tee καθιερώνεται ως ένα ξεχωριστό γεγονός

488
Παναγιώτης Καμπούρογλου: Για τους λάτρεις του γκολφ από τον χώρο της ναυτιλίας το Blue Tee καθιερώνεται ως ένα ξεχωριστό γεγονός

Δεκάδες ηγετικά στελέχη της ναυτιλιακής κοινότητας από την Ελλάδα και το εξωτερικό αποκάλυψαν για ακόμη μια φορά την αγάπη τους για το γκολφ διεκδικώντας τα βραβεία του “2nd Blue Tee, The Maritime Golf Event” που διοργανώθηκε από την εταιρεία IASION στο Dunes Course του Costa Navarino, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016.
Ο καιρός συνέβαλε στην άψογη διεξαγωγή του αγώνα 18 οπών στον οποίο συμμετείχαν 20 ομάδες και περιλάμβανε ατομικούς διαγωνισμούς Longest Drive και Closest to the Pin. Το αγωνιστικό μέρος ακολούθησε cocktail & networking, τελετή απονομής βραβείων ενώ οι 120 και πλέον επίσημοι προσκεκλημένοι – επιφανείς εκπρόσωποι της εγχώριας και διεθνούς ναυτιλιακής κοινότητας – απόλαυσαν το cocktail και το δείπνο που παρατέθηκε στο Flame Restaurant.
«Είμαστε ευτυχείς γιατί, ύστερα από 2 άκρως επιτυχημένες διοργανώσεις, φαίνεται ότι το Blue Tee καθιερώνεται ως ένα ξεχωριστό γεγονός για τους λάτρεις του γκολφ από τον χώρο της ναυτιλίας. Η φετινή εκδήλωση ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και αυτό βάζει τον πήχη ακόμα ψηλότερα εν όψει του 3ου Blue Tee, που θα διεξαχθεί στις 23 Σεπτεμβρίου του 2017. Το ενδιαφέρον και η συμμετοχή δείχνει επίσης τη δυναμική που μπορεί να αποκτήσει ο γκολφικός τουρισμός στη χώρα μας. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους χορηγούς και τους υποστηρικτές που ήταν δίπλα μας για άλλη μια χρονιά, όλους όσους συνέβαλαν στη διεξαγωγή του τουρνουά καθώς και το Costa Navarino για την εξαιρετική φιλοξενία» δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της IASION κ. Παναγιώτης Καμπούρογλου. Ακολουθούν αναλυτικά οι νικητές σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο:

• 1ο Ομαδικό Βραβείο: Harris Papadopoulos, Evangelos Bardis, Yannis Criticos, Panagiotis Makrigiannis
• 2ο Ομαδικό Βραβείο: Xavier Bouttier, Leonidas Polemis, John Malyan, Alexey Syomin
• 3ο Ομαδικό Βραβείο: Jonghoon Lim, Jeongdo Shin, Ryan J.K. Kim, Alex Kim
• Longest Drive: Michalis Dalacouras
• Closest to the Pin: Harris Papadopoulos
Χορηγοί του “2nd Blue Tee, The Maritime Golf Event: Marshall Islands Registry (Πλατινένιος Χορηγός), Bureau Veritas (Χρυσός Χορηγός), και οι Axia, Jotun και Ross Shipbrokers (Ασημένιοι Χορηγοί). Χορηγοί επικοινωνίας: Η Καθημερινή και τα Ναυτικά Χρονικά.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.