Ακόμα δύο πολυτελή κρουαζιερόπλοια αναμένεται να ξεκινήσουν ταξίδια μέσα στο 2017

Ακόμα δύο πολυτελή κρουαζιερόπλοια αναμένεται να ξεκινήσουν ταξίδια μέσα στο 2017

212
Ακόμα δύο πολυτελή κρουαζιερόπλοια αναμένεται να ξεκινήσουν ταξίδια μέσα στο 2017

Το «Flying Clipper» θα χρησιμοποιεί για την κίνησή του τη δύναμη του αέρα με 35 ιστία σε πέντε κατάρτια,  ενώ θα μπορεί να φιλοξενεί στις πολυτελείς καμπίνες του έως και 300 επιβάτες.
To «Flying Clipper» κατασκευάζεται στο ναυπηγείο «Brodosplit» στο Σπλιτ της Κροατίας για λογαριασμό της εταιρείας Star Clippers και θα ξεκινήσει τα δρομολόγιά του το δεύτερο εξάμηνο του 2017.
Το 2017, όταν ξεκινήσει τα δρομολόγιά του, αναμένεται ένα ακόμα κρουαζιερόπλοιο να εντυπωσιάσει τους λάτρεις της κρουαζιέρας. Και αυτό το κρουαζιερόπλοιο δεν είναι άλλο από το «Norwegian Joy» της Norwegian Cruise Line. Το τελευταίο κατασκευάζεται στα γερμανικά ναυπηγεία του Meyer Werft.
Το «Norwegian Joy», που θα έχει μήκος 324 μέτρα και 41,4 πλάτος και θα έχει δυνατότητα φιλοξενίας 4.200 επιβατών, αναμένεται να κάνει το πρώτο του, παρθενικό ταξίδι το καλοκαίρι του 2017 στην Κίνα. Το πλοίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανάγκες της ασιατικής αγοράς και ιδιαιτέρως των Κινέζων πελατών του.
Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να «απολαύσετε» τους πολυτελείς χώρους και τις ανέσεις που θα προσφέρει το «Norwegian Joy». Μπορείτε να δείτε το βίντεο στην ακόλουθη διεύθυνση:https://www.youtube.com/watch?v=UbWJlVyxt64

Φωτό: youtube.com/Norwegian Cruise Line

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.