Παραδίδεται ένα ακόμα κρουαζιερόπλοιο από τα ναυπηγεία Meyer Werft (video)

Παραδίδεται ένα ακόμα κρουαζιερόπλοιο από τα ναυπηγεία Meyer Werft (video)

162
Παραδίδεται ένα ακόμα κρουαζιερόπλοιο από τα ναυπηγεία Meyer Werft (video)

Ολοκληρώθηκαν ο εργασίες ναυπήγησης του «Genting Dream» από τα ναυπηγεία Meyer Werft στο Πάπενμπουργκ της Κάτω Σαξονίας και το κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας Dream Cruises αναχώρησε την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου από το Πάπενμπουργκ μέσω του ποταμού Εμς για την Βόρεια Θάλασσα και τελικό προορισμό τον ολλανδικό λιμένα του Εμσχάφεν, στη βορειοανατολική Ολλανδία.
Κατά την παραμονή του «Genting Dream» στον ολλανδικό λιμένα θα πραγματοποιηθούν πλήθος τεχνικών αλλά και θαλασσίων δοκιμών στα νερά της Βόρειας Θάλασσας, ώστε να διασφαλισθεί η αξιοπλοΐα του.
Το «Genting Dream» είναι το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας Dream Cruises, η οποία ανήκει στον όμιλο Genting Hong Kong. Το κρουαζιερόπλοιο, που έχει κατασκευαστεί για να ικανοποιεί τις απαιτήσεις των -κατά κύριο λόγο- Ασιατών επιβατών του, θα έχει ως home port τον λιμένα του Χονγκ Κονγκ και θα προσφέρει από τον προσεχή Νοέμβριο πολυτελή πακέτα διακοπών προς τα λιμάνια του Βιετνάμ, Ανόι και Ντα Νανγκ, ενώ θα προσεγγίζει και το δέλτα του ποταμού Περλ της Κίνας.
Μπορείτε να δείτε το νέο κρουαζιερόπλοιο, καθώς ξεκινά το ταξίδι του από το Πάπενμπουργκ προς το Εμσχάφεν μέσω του ποταμού Εμς, εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=2yLQ0xz4poM

Φωτό: meyerwerft.de

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.