Τα Δωδεκάνησα πρωταγωνιστούν στην καμπάνια της AEGEAN και της Olympic Air

Τα Δωδεκάνησα πρωταγωνιστούν στην καμπάνια της AEGEAN και της Olympic Air

118
Τα Δωδεκάνησα πρωταγωνιστούν στην καμπάνια της AEGEAN και της Olympic Air

Η AEGEAN συνεχίζει την ενέργεια «Όλη η Ελλάδα κοντά» αφιερώνοντας όλες τις πτήσεις του δικτύου της αυτόν το μήνα στα Δωδεκάνησα, φέρνοντας τους επιβάτες της λίγο πιο κοντά στην εμπειρία και τις τοπικές γεύσεις αυτών των νησιών, ενώ για όλον το Σεπτέμβρη θα προβάλλονται στις οθόνες των αεροσκαφών της ειδικά βίντεο – αφιερώματα, με πλάνα από τις ομορφιές, την παράδοση, τη γαστρονομία και τους φιλόξενους ανθρώπους των νησιών του νοτιοανατολικού Αιγαίου.
Όλοι οι επιβάτες σε όλες τις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου, θα απολαύσουν μια αυθεντική γεύση της γαστρονομικής παράδοσης των Δωδεκανήσων, μέσα από τα προϊόντα τοπικών παραγωγών και συνεταιρισμών, όπως παραδοσιακό μελεκούνι, γευστικές μπάρες με πορτοκάλι ή βρώμη, αλλά και αμυγδαλάτο Λέρου.
Επίσης, όσοι βρεθούν στα Business Lounges της AEGEAN θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τραγανά σαραγλάκια με καρύδι, γλυκό του κουταλιού τοματάκι, σαντουιτσάκια με Κασσιώτικη γραβιέρα και μαντολίνα με σουσάμι πολύσπορο, ενώ θα γευτούν λικέρ κανελάδα και κρασί «Αλώνι» σοδειάς 2015.
Επιπλέον, όσοι ταξιδέψουν Business class θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα επιπλέον γευστικό βήμα στη γνωριμία τους με τα Δωδεκάνησα, αφού θα απολαύσουν εκλεκτά μενού από πρωινά δίχτυα με γαρίδες, ψαρικά και σουμάδα σε πληγούρι με αλμυρίκι, αλλά και πετεινό με κοκκινιστές πατάτες και σάλτσα κρέμας μυρωδικών, συνοδευόμενα από λευκό οίνο προέλευσης και παραγωγής Λειψών.
Μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο της AEGEAN αφιερωμένο στα νησιά: Ρόδος, Κάσος, Χάλκη, Σύμη, Καστελλόριζο, Κάρπαθος εδώ.

Φωτό: aegeanair.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.