Το Speedrunner III αποχαιρετά την Κεφαλονιά

Το Speedrunner III αποχαιρετά την Κεφαλονιά

690
Το Speedrunner III αποχαιρετά την Κεφαλονιά

Το πρωί της Παρασκευής 16 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί στο υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής (Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής) συνεδρίαση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (Σ.Α.Σ.), όπου θα συζητηθούν τα αιτήματα δρομολογίων της τρέχουσας δρομολογιακής περιόδου, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται και τα δρομολόγια Πάτρας-Κεφαλονιάς-Ιθάκης.
Όπως προκύπτει από αυτά αλλά και από την αναζήτηση στις κρατήσεις της Ionian Group, το Speedrunner III, που ξεκίνησε τα δρομολόγιά του προς την Κεφαλονιά τον περασμένο Απρίλιο συνδέοντας σε χρόνο ρεκόρ την αχαϊκή πρωτεύουσα με το μεγαλύτερο νησί του Ιονίου, στις 19 Ιουνίου αποχαιρετά το νησί, καθώς ολοκληρώνεται η ναύλωσή του από την Ionian Group και θα επιστρέψει στην Aegean Speed Lines.
Βέβαια, η Ionian Group θα παραμείνει στην Γραμμή Πάτρα-Σάμη-Πισαετός (Ιθάκη) και το φθινόπωρο με το πλοίο της Mare di Levante.
To «Θάλασσα του Λεβάντε» (F/B Mare di Levante), είναι ναυπηγημένο στην Ιαπωνία από τα ναυπηγεία Jyuko Kochi και αφού έπλευσε για 10 περίπου χρόνια στα μακρινά νερά της Ιαπωνίας ήρθε στο Ιόνιο πριν λίγα χρόνια.

Φωτό: ioniangroup.com/fleet/mare-di-levante/

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.