Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών και όπλων

Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών και όπλων

247
Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών και όπλων

Στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών προσπαθειών, που πραγματοποιούν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας, συνελήφθη πρωινές ώρες χθες, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου, ένας 32χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράβαση του νόμου περί όπλων.Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο λιμένα Ακαντιάς Ρόδου μετά τον κατάπλου Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου, εντοπίστηκαν εντός του ταξιδιωτικού σάκου του ανωτέρω επιμελώς κρυμμένα.
Επίσης, αναφορικά με τη σύλληψη για ναρκωτικά και για παράβαση του νόμου περί όπλων στη Ρόδο, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και συντονισμένων ενεργειών, συνελήφθησαν βραδινές ώρες χθες, έξι (06) επιπλέον ημεδαποί από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου.
Από τη Λιμενική Αρχή Ρόδου, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες, τα αντικείμενα, τα τιμαλφή και το χρηματικό ποσό.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.