Η Dodekanisos Seaways μας… ταξιδεύει με το νέο της ΤVC & digital...

Η Dodekanisos Seaways μας… ταξιδεύει με το νέο της ΤVC & digital video

80
Η Dodekanisos Seaways μας… ταξιδεύει με το νέο της ΤVC & digital video

Η Dodekanisos Seaways ( www.12ne.gr ), η μεγαλύτερη ναυτιλιακή των Δωδεκανήσων και νησιών Βορειοανατολικού Αιγαίου, σε μία προσπάθεια να ενδυναμώσει την ταυτότητά της και θέλοντας να πετύχει έναν ολοκληρωμένο τρόπο προβολής της εταιρείας, δημιούργησε το νέο video του οποίου η χρήση θα είναι τόσο τηλεοπτική, όσο και digital, σε συνεργασία με την Socialab, ένα digital-first advertising agency.
Στόχος του video είναι να προβληθούν οι βασικές αρχές και αξίες που διέπουν την εταιρεία και συμβάλλουν στη δημιουργία μίας ισχυρής ταυτότητας. Η οργάνωση, η εξυπηρέτηση, η ταχύτητα και η συνέπεια είναι όλα όσα συνθέτουν και καθορίζουν τη φιλοσοφία της Dodekanisos Seaways, αποπνέοντας ένα αίσθημα εμπιστοσύνης στο κοινό της. Επιπλέον, το video εστιάζει στην ανάδειξη της ομορφιάς των 17 προορισμών της Dodekanisos Seaways, μεταφέροντας σε όλους εικόνες από τα μοναδικά τοπία των νησιών μας.
Σημαντικός παράγοντας στη δημιουργία του βίντεο υπήρξε η συμβολή όλων εκείνων των ανθρώπων και των συντελεστών που συνέδραμαν στην επιτυχία του και ανέλαβαν το σύνολο της ενέργειας, από την αρχική φιλοσοφία, μέχρι τη διαδικασία παραγωγής και οργάνωσης και την παρουσίαση του τελικού αποτελέσματος.
Ο Τάσος Βελιάδης, Partner της εταιρείας Socialab, με καταγωγή από τη Ρόδο, δήλωσε ότι νιώθει υπερήφανος που αυτή η συνεργασία απέφερε ένα τόσο ωραίο βίντεο που προβάλλει την εταιρεία και τον εθνικά ευαίσθητο χώρο του δωδεκανησιακού συμπλέγματος και των νησιών του Βορείου Αιγαίου.
Η διευθύνουσα σύμβουλος της Dodekanisos Seaways Ειρήνη Σπανού εκφράζει επίσης την ικανοποίηση της για το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας υπογραμμίζοντας ότι στόχος της εταιρείας είναι να εμπλουτίσει, με νέες παραγωγές της, την προβολή των νησιών του Αρχιπελάγους, που το καθένα έχει την δική του ξεχωριστή ταυτότητα, με την ιστορία, τις παραδόσεις αιώνων και τον μοναδικό πολιτισμό τους.
To video αυτό που θα τη συνοδεύει εφεξής, με την κάθε προβολή του, θα γεμίζει με πλούσια συναισθήματα και υπερηφάνεια τους ανθρώπους της και το κοινό που την εμπιστεύεται.
Γιατί όταν δίνεις σημασία σε όλα αυτά, ο προορισμός γίνεται ακόμα πιο όμορφος.

Δείτε το video εδώ:https://www.youtube.com/watch?v=RRkVEQJYY9Y

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.