Παρουσιάστηκε η προμελέτη κατασκευής μαρίνας στην Ηγουμενίτσα

Παρουσιάστηκε η προμελέτη κατασκευής μαρίνας στην Ηγουμενίτσα

581
Παρουσιάστηκε η προμελέτη κατασκευής μαρίνας στην Ηγουμενίτσα

Την περασμένη Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας Α.Ε. σύσκεψη με θέμα την παρουσίαση της προμελέτης κατασκευής Τουριστικού Λιμένα (Μαρίνα) Ηγουμενίτσας.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε., Ανδρέας Νταής, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Λιμένος, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας, Θωμάς Πιτούλης, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας, Ιωάννης Λώλος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας, Δονάτος Μαρτίνης, εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, ο Γενικός Γραμματέας, Ανδρέας Σταύρου και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Τμήματος του Επιμελητηρίου, Αθανάσιος Τσώνης, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.
Η παρουσίαση εστίασε σε θέματα που αφορούν στην χωροθέτηση του έργου και στα επιμέρους τεχνικά και κατασκευαστικά χαρακτηριστικά. Επίσης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την λειτουργικότητα, την κοστολόγηση των εργασιών, καθώς και του προτεινόμενου προϋπολογισμού.
Η κατασκευή του Τουριστικού Λιμένα Ηγουμενίτσας αποτελεί ένα έργο πνοής για την πόλη και θα επιτρέψει την ένταξη της Ηγουμενίτσας ως ενός σημαντικού σημείου αναφοράς στον τουριστικό χάρτη της ευρύτερης περιοχής του Ιονίου και της Αδριατικής.

Φωτό: http://www.olig.gr/

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.