To ICS Greek Branch καλωσορίζει στον Πειραιά το International Membership Committee του...

To ICS Greek Branch καλωσορίζει στον Πειραιά το International Membership Committee του ICS

515
To ICS Greek Branch καλωσορίζει στον Πειραιά το International Membership Committee του ICS

Το Institute of Chartered Shipbrokers (ΙCS), ο διεθνής φορέας επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης στον τομέα της ναυτιλίας, με παρουσία 105 ετών στο χώρο, διατηρεί την επιτυχημένη πορεία μέσω της ναυτιλιακής πιστοποίησης ICS Membership, σημάδι επαγγελματισμού και καταξίωσης στη διεθνή ναυτιλιακή κοινότητα.
Με 26 παραρτήματα σε καίριες για την ναυτιλία περιοχές παγκοσμίως, 4.500 μέλη και 120 εταιρείες μέλη, το δίκτυο του ICS ενώνει τη ναυτιλιακή κοινότητα των πέντε ηπείρων. Η ναυτιλιακή πιστοποίηση του Institute of Chartered Shipbrokers, που αποκτάται μέσω του ICS Annual Professional Maritime Programme, συνεισφέρει αποφασιστικά στη διαδικασία της κατάρτισης των επαγγελματιών του χώρου, αλλά και στην μύηση όσων επιθυμούν να απασχοληθούν σε αυτόν.
H συνεδρίαση του International Membership Committee του ICS πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στον Πειραιά, στις υψηλού κύρους εγκαταστάσεις του ICS Greek Branch.
Η Επιτροπή συζήτησε στρατηγικά θέματα για τη δικτύωση των μελών και τα οφέλη που απολαμβάνουν σε διεθνές επίπεδο, ενώ επιβεβαίωσε τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ των παραρτημάτων του ICS παγκοσμίως.
Με την ευκαιρία της παρουσίας του International Membership Committee του ICS στον Πειραιά, το ICS Greek Branch οργάνωσε ένα “cocktail reception” την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016 στον πολυχώρο Piree, για τα μέλη του International Membership Committee, τα μέλη, μαθητές και φίλους του ICS Greek Branch.
Ο International Chairman του ICS, Μιχάλης Ταλιώτης FICS, η Director του ICS Julie Lithgow, ο Chairman του Membership Committee Karl Franz, FICS, ο Chairman του ICS Greek Branch Νικόλας Τσαβλίρης FICS και η Vice-Chairman Ναταλία Μαργιώλη FICS, τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους. Ήταν μια εκδήλωση, η οποία απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι τα μέλη του ICS πράγματι ανήκουν σε ένα διεθνές ναυτιλιακό δίκτυο.
Παρά τις αρνητικές τάσεις που κυριαρχούν στην παγκόσμια ναυτιλία για το 2016, το ICS διαρκώς αυξάνει τη δυναμική του εξαιτίας της μοναδικής του επιρροής και μακράς κληρονομιάς του. To παγκόσμιο αυτό δίκτυο επαγγελματιών της ναυτιλίας, δημιουργεί νέες επαγγελματικές δυνατότητες σε δύσκολες αγορές.

 Membership Committee
Membership Committee

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.