Στις 11 Ιουλίου ξεκινά δρομολόγια στις Κυκλάδες το «Superferry Άνδρος»

Στις 11 Ιουλίου ξεκινά δρομολόγια στις Κυκλάδες το «Superferry Άνδρος»

546
Στις 11 Ιουλίου ξεκινά δρομολόγια στις Κυκλάδες το «Superferry Άνδρος»

Την Τετάρτη 29 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι της Ραφήνας η τελετή των εγκαινίων του νέου υπερσύγχρονου «Superferry Άνδρος» της εταιρείας Golden Star Ferries των αδελφών Γιώργου και Δημήτρη Στεφάνου.
Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος, ενώ η τελετή των εγκαινίων έγινε με κάθε επισημότητα, παρόντων των εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας της χώρας, εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης και φορέων του κλάδου.
Στην τελετή παρέστη και ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, ο οποίος στην ομιλία του εξήρε τους κ.κ. Γιώργο και Δημήτρη Στεφάνου, με καταγωγή από τις Στενιές της Άνδρου, για την αγάπη που δείχνουν στην χώρα τους και στα νησιά, για την αναλαμπή ελπίδας, όπως είπε, σε μια τόσο γκρίζα περίοδο και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλές θάλασσες.
Το «Superferry Άνδρος», το οποίο ανακατασκευάστηκε στην Ελλάδα, θα ξεκινήσει τα δρομολόγιά του στις Κυκλάδες στις 11 Ιουλίου 2016 και θα εξυπηρετεί τη γραμμή Ραφήνα – Άνδρος – Τήνος – Μύκονος – Νάξος – Πάρος με επιστροφή, με σκοπό να προσφέρει υψηλές και αξιόπιστες υπηρεσίες στον επιβάτη επί 12 μήνες το χρόνο.

Φωτό: press@pnai.gov.gr

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.