Τα ΝΑΥΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ βάζουν πλώρη για τα Ποσειδώνια 2016

    212
    Τα ΝΑΥΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ βάζουν πλώρη για τα Ποσειδώνια 2016

    Τα «Ναυτικά Χρονικά» συμμετέχουν στη μεγαλύτερη ναυτιλιακή έκθεση του κόσμου, τα Ποσειδώνια 2016. Το περίπτερο του ιστορικότερου περιοδικού της ελληνικής ναυτιλίας είναι αφιερωμένο σε επτά μεγάλους Έλληνες εθνικούς ευεργέτες από τον χώρο της ελληνικής Ναυτιλίας.

    Η ελληνική Ναυτιλία έχει αναδείξει μεγάλες μορφές τόσο στον χώρο του ναυτιλιακού επιχειρείν όσο και σε αυτόν της ευποιΐας. Οι αρθρογράφοι των «Ναυτικών Χρονικών» επέλεξαν να υπενθυμίσουν στο ευρύ κοινό την πολυεπίπεδη αγαθοεργό δράση ορισμένων από τις πλέον σημαντικές προσωπικότητες της ελληνικής Ναυτιλίας.

    Τα κριτήρια της επιλογής υπήρξαν η ανάπτυξη από τις προσωπικότητες αυτές κοινωφελών δράσεων με πανεθνικό χαρακτήρα, η συχνή αρθρογραφία τους στις σελίδες του περιοδικού, αλλά και το γεγονός ότι αν και δεν βρίσκονται εν ζωή τα έργα τους παραμένουν «ζωντανά» και σημαντικά για όλους τους Έλληνες.

    Οι επτά ναυτιλιακές προσωπικότητες, τα πορτρέτα των οποίων θα κοσμούν το περίπτερο των «Ναυτικών Χρονικών», είναι o Αριστοτέλης Ωνάσης, o Σταύρος Νιάρχος, o Ευγένιος Ευγενίδης, o Ιωάννης Πατέρας, o Γεώργιος Λιβανός, o Ιωάννης Λάτσης και η Ντόλλη Γουλανδρή.

    Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.