To Voyager of the Seas εισέρχεται στην ινδική αγορά κρουαζιέρας

To Voyager of the Seas εισέρχεται στην ινδική αγορά κρουαζιέρας

45
To Voyager of the Seas εισέρχεται στην ινδική αγορά κρουαζιέρας

Ο Οργανισμός Τουρισμού της Σιγκαπούρης (STB) υπέγραψε συμφωνία με το ινδικό ταξιδιωτικό πρακτορείο TIRUN Travel Marketing, με στόχο το άνοιγμα της αγοράς κρουαζιέρας των Ινδών προς τη νοτιοανατολική Ασία.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν ανακοινωθεί, το ινδικό πρακτορείο TIRUN Travel Marketing θα προχωρήσει σε ναύλωση του κρουαζιερόπλοιου της Royal Caribbean International «Voyager of the Seas» για να εκτελεί πλόες από την Σιγκαπούρη στοχεύοντας σχεδόν αποκλειστικά σε Ινδούς επιβάτες. Μάλιστα, η TIRUN έχει πλέον καταστεί ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Royal Caribbean Cruises στην Ινδία.
Η Ratna Chadha, η διευθύνουσα σύμβουλος της TIRUN με αφορμή την υπογραφή του συμφωνητικού δήλωσε ότι η συνεργασία των δύο μερών θα προσφέρει την δυνατότητα περαιτέρω ανάπτυξης του τομέα της κρουαζιέρας στην Ινδία, δίνοντας σε πολλούς Ινδούς επιβάτες την ευκαιρία να ταξιδέψουν σε νέους προορισμούς στη νοτιο-ανατολική Ασία από τη Σιγκαπούρη και συγκεκριμένα προς Κουάλα Λουμπούρ, Πουκέτ, Μπανγκόκ, το Χονγκ Κονγκ, αλλά και Να Τρανγκ στο Βιετνάμ. Επιπλέον, οι νέες κρουαζιέρες θα είναι πλήρως προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του ινδικού κοινού.

Φωτό: http://www.tirun.com/press-release/img/Royal-Caribbean-cruises1.jpg

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.