Η Royal Caribbean παρέλαβε το πολυτελές «Ovation of the Seas»

Η Royal Caribbean παρέλαβε το πολυτελές «Ovation of the Seas»

63
Η Royal Caribbean παρέλαβε το πολυτελές «Ovation of the Seas»

Πριν λίγες ημέρες στο Μπρεμερχάφεν η Royal Caribbean International παρέλαβε σε επίσημη τελετή στα γερμανικά ναυπηγεία του Meyer Werft το «Ovation of the Seas», το 24ο πλοίο της. Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Richard D. Fain της Royal Caribbean International ήταν αυτός που την Παρασκευή 8 Απριλίου παρέλαβε από τον Bernard Meyer, τον ιδιοκτήτη των ναυπηγείων, το νέο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο.
Να σημειωθεί ότι το «Ovation of the Seas» είναι το τρίτο πλοίο της κατηγορίας «Quantum» της Royal Caribbean, μετά τα «Quantum» και «Anthem of the Seas».
Από την πλευρά του τα στελέχη της Royal Caribbean δήλωναν με ικανοποίηση ότι παραλαμβάνουν ένα ακόμα πλοίο, από τα πλέον προηγμένα τεχνολογικά στον κόσμο, και μάλιστα το πρώτο κρουαζιερόπλοιο που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την απαιτητική αγορά της Κίνας.
Μετά από μερικές ολιγοήμερες κρουαζιέρες σε ευρωπαϊκούς λιμένες το «Ovation of the Seas» θα ταξιδέψει προς τον κινέζικο λιμένα της Τιαντζίν, που θα αποτελέσει και το λιμάνι αφετηρίας (home port) του κρουαζιερόπλοιου, με τα πρώτα ταξίδια του να πραγματοποιούνται τον ερχόμενο Ιούνιο.
Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η Royal Caribbean, με την αποστολή στις θάλασσες της Κίνας των πλοίων της «Ovation of the Seas», «Quantum», «Mariner», «Voyager» και «Legend of the Seas», θα καταστεί η εταιρεία με το μεγαλύτερο στόλο κρουαζιερόπλοιων που θα δραστηριοποιείται στην κινεζική αγορά, η οποία αναπτύσσεται ταχύτατα και η οποία έχει ισχυρές προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης κατά τα προσεχή έτη.
Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την αναχώρηση του «Ovation of the Seas» από το Μπρεμερχάφεν.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=pG_djaU4jio

Φωτό: www.royalcaribbean.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.