Μεγάλη ανάπτυξη της κρουαζιέρας στον Δούναβη

Μεγάλη ανάπτυξη της κρουαζιέρας στον Δούναβη

67
Μεγάλη ανάπτυξη της κρουαζιέρας στον Δούναβη

Η κρουαζιέρα στον Δούναβη ανθεί και η κύρια αιτία είναι το αυξανόμενο ενδιαφέρον για ποτάμιες κρουαζιέρες των Αμερικανών επιβατών. Μάλιστα είναι τόσο έντονο το ενδιαφέρον των τελευταίων που από τις εταιρείες κρουαζιέρας με έδρα την αυστριακή πόλη του Λιντς σχεδιάζεται περαιτέρω ενίσχυση της διαφημιστικής τους εκστρατείας σε πολιτείες των ΗΠΑ σε συνεργασία με αμερικανικά ταξιδιωτικά γραφεία.
Να σημειωθεί ότι κατά το περασμένο έτος τον λιμένα του Λιντς, της τρίτης μεγαλύτερης πόλης της Αυστρίας, πρωτεύουσας του κρατιδίου της Άνω Αυστρίας και κτισμένης στις δύο όχθες του Δούναβη, προσέγγισαν 760 κρουαζιερόπλοια με ένα σύνολο 60.000 επιβατών, εκ των οποίων το σχεδόν 60% ήταν Αμερικανοί.
Να σημειωθεί ότι η αμερικανική ναυτιλιακή εταιρεία «Avalon Waterways» παρουσίασε την Τετάρτη 13 Απριλίου το νεώτερο και πολυτελέστατο ποταμόπλοιό της καθώς και τα σχέδιά της για τις κρουαζιέρες του 2017, που θα επιτρέπουν στο λάτρη της ποτάμιας κρουαζιέρας να ταξιδέψει στον Δούναβη και μέσα σε επτά ημέρες να βρεθεί από το Λιντς στην Βουδαπέστη.
Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να «απολαύσετε» τα ποταμόπλοια της «Avalon Waterways» να πλέουν στον Δούναβη και τον Ρήνο.
Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=23rTfRLs7rg

Φωτό: http://www.avalonwaterways.com/

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.