Θοδωρής Δρίτσας: η διαδικασία πώλησης του ΟΛΠ δεν τελείωσε

Θοδωρής Δρίτσας: η διαδικασία πώλησης του ΟΛΠ δεν τελείωσε

107
Θοδωρής Δρίτσας: η διαδικασία πώλησης του ΟΛΠ δεν τελείωσε

“Οι ερμηνείες που δίδονται στα όσα σήμερα είπα στο MEGA είναι αυθαίρετες” δήλωσε ο κ. Δρίτσας ωστόσο ο ΥΝΑ δήλωσε ότι «η διαδικασία πώλησης του ΟΛΠ δεν τελείωσε».
Ο κ. Δρίτσας υπογράμμισε για τον επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιο Πιτσιόρλα, ότι ο συγκεκριμένος φορέας που έχει αναλάβει να «τρέξει» τις αποκρατικοποιήσεις, λειτουργεί ως «κράτος εν κράτει».
«Είναι παράλληλη εξουσία στην αιρετή εξουσία του ελληνικού λαού. Πρέπει να περιοριστεί στο ελάχιστο το κομμάτι της απαράδεκτης λειτουργίας του ΤΑΙΠΕΔ»
«Το ΤΑΙΠΕΔ δεν είναι ο Πιτσιόρλας» επεσήμανε ο υπουργός λέγοντας ότι «είναι οργανισμός που ελέγχεται πλήρως από δανειστές, τραπεζικούς και επιχειρηματικούς οργανισμούς και λειτουργεί βάσει κανόνων που θέλουμε να αλλάξουμε».
Λίγη ώρα μετά το γραφείο Τύπου του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτκής προέβη στην παρακάτω ανακοίνωση:
“Σχετικά με διάφορα δημοσιεύματα, ερμηνείες και ισχυρισμούς που διατυπώθηκαν είτε στο διαδίκτυο είτε σε τηλεοπτικούς σταθμούς, είτε σε σχόλια πολιτικών αντιπάλων, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρής Δρίτσας δήλωσε:
“Στην τηλεοπτική συμμετοχή μου στο MEGA σήμερα το πρωί απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις προσπάθησα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με την απαιτούμενη σοβαρότητα και ειλικρίνεια να εξηγήσω την πορεία των χειρισμών της Κυβέρνησής μας αναφορικά με την πώληση των μετοχών του ΟΛΠ.
Κάθε συμμετοχή μου σε τηλεοπτική ή ραδιοφωνική εκπομπή θεωρώ πάντα ότι με υποχρεώνει πρωτίστως να ενημερώνω υπεύθυνα όσους τις παρακολουθούν και αυτό έκανα. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Οι ερμηνείες που θέλουν να με εμφανίσουν ότι κινούμαι σε διαφορετική κατεύθυνση από τον Πρωθυπουργό είναι κατασκευές εμφανούς σκοπιμότητας και εφήμερης αντοχής.
Ενημερώνω τέλος, ότι η αναγγελθείσα για την Τρίτη συνέντευξη Τύπου καθόλου δεν συνδέεται με τα παραπάνω, αφού είχε προαποφασισθεί από την Παρασκευή».

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.