Όμιλος Lufthansa: δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στα ναυτικά εισιτήρια με εξαιρετικούς ναύλους

Όμιλος Lufthansa: δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στα ναυτικά εισιτήρια με εξαιρετικούς ναύλους

210
Όμιλος Lufthansa: δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στα ναυτικά εισιτήρια με εξαιρετικούς ναύλους

Για τον Όμιλο Lufthansa η Ελλάδα είναι και μία από τις κύριες αγορές στην Ανατολική Ευρώπη, όπου όλες οι αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου ενισχύουν διαρκώς τη θέση τους προσφέροντας εκατοντάδες προορισμούς μέσω των σημαντικότερων ευρωπαϊκών κόμβων.
«Ο Όμιλος Lufthansa έχει αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς με τον ελληνικό επιχειρηματικό και τουριστικό κλάδο και είμαστε υπερήφανοι που ένα από τα καλύτερα, εγχώρια ταλέντα μας έχει αναλάβει τα ηνία της εταιρείας, εδώ στην Αθήνα», δήλωσε ο Tamur Goudarzi – Pour, αντιπρόεδρος Πωλήσεων & Υπηρεσιών της Lufthansa για τη Μέση Ανατολή, Αφρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη μιλώντας για τον Κωνσταντίνο Τζεβελέκο στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε χθες στην Αθήνα.
Ο κ. Τζεβελέκος είναι το πρώτο στέλεχος Ελληνικής καταγωγής που αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή του παραρτήματος του Ομίλου στην Αθήνα. Ο κ. Τζεβελέκος ξεκίνησε να εργάζεται στην εταιρεία από το 1992 και συνέχισε κάνοντας ανοδικά πετυχημένα βήματα. Στη διάρκεια της 24ετούς θητείας του, κατείχε διάφορες διευθυντικές θέσεις και απέκτησε πολλές δεξιότητες σχεδόν σε όλα τα τμήματα, όπως στις υπηρεσίες εδάφους, στα εμπορεύματα και στην εξυπηρέτηση πελατών. Το 2010 διορίστηκε διευθυντής Πωλήσεων για τη Lufthansa, την Austrian Airlines, τη SWISS και την Brussels Airlines με κύρια αρμοδιότητα το συντονισμό των πωλήσεων στην Ελλάδα και την Κύπρο.
«Είναι τιμή μου να διευθύνω τη δυναμική ομάδα της Αθήνας, η οποία προσφέρει στους επιβάτες μας στην Ελλάδα και την Κύπρο μια μεγάλη ποικιλία ταξιδιωτικών επιλογών. Ο Όμιλος Lufthansa διαθέτει το πλουσιότερο χαρτοφυλάκιο προορισμών παγκοσμίως. Μέσω των κόμβων μας και των Star Alliance συνεργατών μας οι πελάτες μας μπορούν να ταξιδεύουν από το Άλτα στη Νορβηγία μέχρι το Cape Town στη Νότια Αφρική, και από το Ανκορέιτζ στην Αλάσκα μέχρι το Όκλαντ στη Νέα Ζηλανδία»,δήλωσε ο κ. Τζεβελέκος.
Κατά την καλοκαιρινή σεζόν 2016, ο Όμιλος Lufthansa θα πραγματοποιεί 23.140 πτήσεις την εβδομάδα προς 316 προορισμούς σε 101 χώρες.
Σημαντικά για την αγορά της Ελλάδας είναι και τα νέα δρομολόγια προς τον Παναμά και το Σαν Χοσέ στην Καλιφόρνια. Ο Παναμάς,εκτός από ανερχόμενο χρηματοοικονομικό κέντρο, αποτελεί κύριο προορισμό για τον κλάδο της ναυτιλίας, ο οποίος είναι εξαιρετικής σημασίας για την Ελλάδα. Σήμερα η Lufthansa εξυπηρετεί την πόλη του Παναμά απευθείας από τη Φρανκφούρτη. Επιτρόσθετα τα νέα δρομολόγια προς τη Τάμπα στη Φλόριντα, το Μαυρίκιος στον Ινδικό Ωκεανό, το Μαλέ στις Μαλβίδες και το Πόρτο στην Πορτογαλία αποτελούν τους νέους “θαλασσινούς” προορισμούς της εταιρείας.
Σύμφωνα με τον κ. Τζεβελέκο, στη διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν, οι αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa θα εκτελούν περίπου 200 πτήσεις την εβδομάδα από την Ελλάδα. Σε αυτές περιλαμβάνονται οι πτήσεις της Lufthansa, της SWISS, της Austrian, της Brussels Airlines, της Eurowings και της Edelweiss. Εκτός από τις καθημερινές πτήσεις προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι εταιρείες του Ομίλου θα εξυπηρετούν επίσης την Κέρκυρα, τη Ζάκυνθο, τη Μύκονο, το Ηράκλειο, την Κω, τη Ρόδο και τη Σαντορίνη, προσφέροντας σε τουρίστες από όλη την Ευρώπη μια ευρεία γκάμα επιλογών για διακοπές στα ωραιότερα ελληνικά νησιά.
Οι επικεφαλής της εταιρείας τόνισαν τη σημασία του ναυτιλιακού τομέα για την ελληνική αγορά της Lufthansa ενώ ο κ. Τζεβελέκος σε σχετική ερώτηση των “Ναυτικών Χρονικών” απάντησε ότι η Lufthansa από τη δεκαετία του 1970, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα ναυτικά εισιτήρια με εξαιρετικούς ναύλους, πολλαπλές επιλογές πτήσεων κατά τη διάρκεια της ημέρας προς ένα διεθνές δίκτυο αλλά και ποιότητα υπηρεσιών. Ο όμιλος θεωρείται μάλιστα ηγέτιδα δύναμη στη συγκεκριμένη αγορά με ανταγωνιστικές τιμές και ασυναγώνιστα προϊόντα και υπηρεσίες.

l1

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.