Η Norwegian Cruise Line παραγγέλνει νέο κρουαζιερόπλοιο στα ιταλικά ναυπηγεία Fincantieri

Η Norwegian Cruise Line παραγγέλνει νέο κρουαζιερόπλοιο στα ιταλικά ναυπηγεία Fincantieri

96
Η Norwegian Cruise Line παραγγέλνει νέο κρουαζιερόπλοιο στα ιταλικά ναυπηγεία Fincantieri

Η Norwegian Cruise Line ανακοίνωσε και επισήμως ότι προχώρησε σε μία ακόμα παραγγελία για κατασκευή ενός νέου κρουαζιερόπλοιου στα ιταλικά ναυπηγεία Fincantieri. Το νέο κρουαζιερόπλοιο θα είναι το αδελφό πλοίο του «Seven Seas Explorer», που ανήκει στην εταιρεία Regent Seven Seas Cruises, θυγατρική της Norwegian Cruise Line Holdings Ltd.
Η κατασκευή του νέου πλοίου εκτιμάται πως θα αγγίξει τα 422 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η παράδοσή του προγραμματίζεται για το 2020.
Το νέο πλοίο θα διατηρήσει πολλά από τα χαρακτηριστικά και τις ανέσεις που έχει το «Seven Seas Explorer», αλλά η εταιρεία δεν έχει προχωρήσει στην αποκάλυψη περισσότερων στοιχείων που αφορούν στην κατασκευή και το σχεδιασμό του κρουαζιερόπλοιου.
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Norwegian Cruise Line Holdings δήλωσε ότι η εταιρεία είναι άκρως αισιόδοξη για την απόδοση της επένδυσής της σε κατασκευή νέων πλοίων.
Να σημειωθεί ότι το υπό ναυπήγηση στα ναυπηγεία Fincantieri «Seven Seas Explorer», με δυνατότητα φιλοξενίας 750 επιβατών και χωρητικότητας 56.000 τόνων, αναμένεται να ξεκινήσει τα δρομολόγιά του τον Ιούλιο του 2016 και να αποτελέσει τη ναυαρχίδα της Regent Seven Seas Cruises.
Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τους πολυτελείς χώρους του «Seven Seas Explorer», τον πολυτελή σχεδιασμό του οποίου θα ακολουθήσει και το νέο πλοίο της Regent Seven Seas Cruises.
Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=_EnjlqiXfmw

Φωτό: www.rssc.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.