O χορός της WISTA Hellas

O χορός της WISTA Hellas

454
O χορός της WISTA Hellas

Tην Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή 250 μελών και φίλων, ο ετήσιος χορός του Σωματείου στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso. Η προσέλευση ήταν και φέτος αθρόα και οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να βρεθούν και να δικτυωθούν σε μία πολύ φιλική ατμόσφαιρα που ξεκίνησε με ποτά στο φουαγιέ της αίθουσας.
Η Πρόεδρος της WISTA Hellas, Αγγελική Χάρτμαν, καλωσόρισε, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, τους καλεσμένους και τους ευχήθηκε καλή διασκέδαση και μία ωραία βραδιά. Η ευχή της φαίνεται ότι υλοποιήθηκε και με το παραπάνω, αφού οι καλεσμένοι ευχαριστήθηκαν το πολύ ωραίο δείπνο και στη συνέχεια είχαν όλοι την ευκαιρία να κερδίσουν πολλά αξιόλογα δώρα στη λαχειοφόρο που ακολούθησε και τα οποία δώρισαν πολλοί υποστηρικτές της WISTA Hellas. Επιπλέον, η WISTA Hellas «ταξίδεψε» κατά παράδοση με τους καλεσμένους της μέσα από ένα φωτογραφικό και μουσικό ταξίδι της χρονιάς που πέρασε.
Η βραδιά συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τους καλεσμένους να χορεύουν ρυθμικά στη γεμάτη πίστα.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.