Η Celestyal Cruises συνεργάζεται με την IBS Software για τη δημιουργία συστήματος...

Η Celestyal Cruises συνεργάζεται με την IBS Software για τη δημιουργία συστήματος κρατήσεων

82
Η Celestyal Cruises συνεργάζεται με την IBS Software για τη δημιουργία συστήματος κρατήσεων
Από αριστερά προς δεξιά: Πυθαγόρας Νάγος, Διευθυντής Πωλήσεων, Celestyal Cruises, Asish Z Koshy, Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής Παγκοσμίως, IBS Software Services, Κυριάκος (Kerry) Αναστασιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος, Celestyal Cruises, Jonathan Moskowitz – Επικεφαλής Στρατηγικής και Καινοτομίας, IBS Software Services

Στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Συνεδρίου Κρουαζιέρας Seatrade, η εταιρεία IBS Software και η Celestyal Cruises υπέγραψαν σύμβαση για τη δημιουργία του Συστήματος Κρατήσεων επόμενης γενιάς για κρουαζιέρες, με την ονομασία iTravel. Η Celestyal Cruises γίνεται η τρίτη εταιρία στον ταξιδιωτικό τομέα, και η πρώτη εταιρία κρουαζιέρας, που με την πλατφόρμα κρατήσεων iTravel της IBS αξιοποιεί λογισμικό για να εμπλουτίσει τις υπηρεσίες που προσφέρει.
Με το iTravel, η Celestyal Cruises θα είναι σε θέση να προσφέρει πακέτα κρουαζιέρας με δυναμικές δυνατότητες τιμολόγησης, προσφέροντας δυνατότητα για γρήγορη ανταπόκριση στις μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς, διευρύνοντας τις ευκαιρίες πώλησης (cross-sell & up-sell). Επιπλέον, η Celestyal Cruises εφαρμόζει ήδη το σύστημα ξενοδοχειακής διαχείρισης επιβατών , Ship Partner της IBS και στα πέντε πλοία του στόλου της.
«H Celestyal Cruises και η IBS έχουν μια μακρά και επιτυχημένη συνεργασία, και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα την εξελίξουμε», δήλωσε ο Κυριάκος Αναστασιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises. «Προβλέπουμε αυξημένη ζήτηση από τις B2B και B2C αγορές μας και περιμένουμε ότι η πλατφόρμα iTravel θα αποτελέσει τον καταλύτη της αναπτυξιακής στρατηγικής μας».
«Στην IBS δίνουμε όλο και περισσότερο έμφαση στην ανάπτυξη καινοτόμων και μετασχηματιστικών λύσεων για την κρουαζιέρα. Η απόφαση της Celestyal Cruises, η οποία αποτελεί και την βασική εταιρεία κρουαζιέρας που χειρίζεται η IBS, να υιοθετήσει το σύστημα iTravel είναι μια πραγματική επιβεβαίωση της καινοτόμου στρατηγικής μας και της ικανότητας μας να τηρούμε τις υποσχέσεις μας.» είπε ο κ. Asish Ζ Koshy της IBS Software.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.