Για πολυτελείς αποδράσεις στην θάλασσα η «Oceanco» προτείνει το μέγα γιοτ «Acquaintance»

Για πολυτελείς αποδράσεις στην θάλασσα η «Oceanco» προτείνει το μέγα γιοτ «Acquaintance»

338
Για πολυτελείς αποδράσεις στην θάλασσα η «Oceanco» προτείνει το μέγα γιοτ «Acquaintance»

H εταιρεία Oceanco, που ειδικεύεται σε ναυπηγήσεις σούπερ γιοτ από το 1987, παρουσίασε στις αρχές Μαρτίου στο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι του Ντουμπάι τα σχέδια του «Acquaintance». Το νέο μέγα γιοτ της Oceanca είναι μήκους 105 μέτρων και έχει σχεδιαστεί από τον Philippe Briand, έναν από τους πλέον γνωστούς σχεδιαστές γιοτ στον κόσμο σήμερα.
Το «Acquaintance» είναι κατασκευασμένο από ατσάλι και αλουμίνιο και σχεδιασμένο έτσι ώστε -πέραν της μοναδικής πολυτέλειας των εσωτερικών του χώρων- να δίνει την αίσθηση της καθαρότητας, της ελαφρότητας και της κομψότητας, με μια ανοιχτή σύγχρονη διαφανή διάταξη η οποία είναι στενά συνδεδεμένη με το νερό.
Το σούπερ γιοτ θα διαθέτει ένα ευρύχωρο σπα και γυμναστήριο, εξωτερική πισίνα με γυάλινα τοιχώματα, έναν κινηματογράφο, θέατρο, ακόμα και ελικοδρόμιο. Το «Acquaintance» θα μπορεί να φιλοξενεί στις δέκα πολυτελείς σουίτες του έως και 24 άτομα, τα οποία θα εξυπηρετούνται από ένα πλήρωμα 32 ατόμων.
Πέραν του «Acquaintance» η εταιρεία, που έχει την έδρα της στην πόλη Alblasserdam της Ολλανδίας, παρουσίασε στο Ντουμπάι και τα σχέδια δύο ακόμα μέγα γιοτ: του 90 μέτρων «Yasmin» και του επίσης 90 μέτρων «E-Motion».
Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το άκρως εντυπωσιακό σούπερ γιοτ «Acquaintance».
Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=ak-5a75kEv0

Φωτό: https://www.youtube.com/watch?v=ak-5a75kEv0

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.