Έφτασε στην Κεφαλονιά το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της χρονιάς

Έφτασε στην Κεφαλονιά το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της χρονιάς

42
Έφτασε στην Κεφαλονιά το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της χρονιάς

Το πρωί της Δευτέρας έφτασε στο λιμάνι του Αργοστολίου, ερχόμενο από το Κάλιαρι της Σαρδηνίας, το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της χρονιάς. Το «Saga Sapphire» εγκαινίασε τη νέα χρονιά αφίξεων κρουαζιέρας στο μεγαλύτερο νησί του Ιονίου, την Κεφαλονιά.
Το πλοίο παρέμεινε αγκυροβολημένο στο Αργοστόλι μέχρι αργά το απόγευμα της Δευτέρας, πριν συνεχίσει το ταξείδι του προς τον επόμενο προορισμό του στη Μεσόγειο.
Το πλοίο με σημαία Μάλτας μπορεί να φιλοξενήσει 706 επιβάτες και διαθέτει 416 μέλη πληρώματος, με έτος ναυπήγησης το 1981 και χωρητικότητα 37.049 τόνων.
Το «Saga Sapphire» ανοίγει την εφετινή τουριστική σεζόν για το νησί της Κεφαλονιάς, η οποία όμως σε σύγκριση με πέρυσι αναμένεται να είναι σαφώς πιο περιορισμένη.
Να αναφερθεί ότι η επόμενη προγραμματισμένη άφιξη κρουαζιερόπλοιου στο Αργοστόλι είναι για τις 3 Απριλίου με το πλοίο «MS Berlin» της εταιρείας FTI Cruises.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.