Ολοκληρώθηκε η ναυπήγηση του σούπερ γιοτ«Galactica Super Nova»

Ολοκληρώθηκε η ναυπήγηση του σούπερ γιοτ«Galactica Super Nova»

1276
Ολοκληρώθηκε η ναυπήγηση του σούπερ γιοτ«Galactica Super Nova»

Παραδόθηκε από τα ναυπηγεία Heesen το μεγαλύτερο σούπερ γιοτ, που έχουν μέχρι σήμερα κατασκευάσει, με μήκος εβδομήντα μέτρων, και το οποίο βαφτίστηκε από τους ιδιοκτήτες του με το όνομα «Galactica Super Nova».
Το «Galactica Super Nova» ανήκει στην κατηγορία των σούπερ γιοτ τύπου «Kometa» των ολλανδικών ναυπηγείων, που έχουν έδρα το λιμάνι του Oss.
Τα σκάφη της Heesen ναυπηγούνται κατόπιν παραγγελίας, με εσωτερική διαρρύθμιση που διαμορφώνεται κατόπιν υποδείξεων του ιδιοκτήτη σε συνεργασία με γνωστούς σχεδιαστές. Να σημειωθεί, ότι από το 1979 μέχρι και σήμερα το ναυπηγείο έχει κατασκευάσει πάνω από 75 σκάφη αναψυχής.
Το σούπερ γιοτ «Galactica Super Nova» είναι ένα από τα 200 μεγαλύτερα σούπερ γιοτ του κόσμου και ένα από τα ταχύτερα στην κατηγορία του, καθώς με την προσθήκη μίας τρίτης μηχανής μπορεί και αναπτύσσει ταχύτητα μεγαλύτερη των 30 κόμβων.
Διαθέτει ένα κομψό προφίλ και τέλειο συνδυασμό ταχύτητας, χώρου και στυλ. Το κατάστρωμα των 357 τετραγωνικών μέτρων, δίνει απίστευτα πολλές επιλογές στους επιβάτες του γιοτ, όπως μπάνιο σε πισίνα, ηλιοθεραπεία, υδρομασάζ, φαγητό, σπα, κινηματογράφο, ενώ σε περίπτωση ανάγκης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ελικοδρόμιο!
Το νέο πολυτελές σούπερ γιοτ θα μπορεί να φιλοξενεί 12 επιβάτες σε έξι σουίτες.
Το «Galactica Super Nova» αφού περάσει πρώτα από μία σειρά θαλάσσιων δοκιμών στην Βόρεια Θάλασσα, θα παραδοθεί στους ιδιοκτήτες του στο τέλος της άνοιξης. Το πρώτο ταξείδι του γιοτ θα είναι από την Ολλανδία προς το Μαυροβούνιο, προτού παρουσιαστεί στο ναυτικό σαλόνι του Μονακό, στα τέλη του ερχόμενου Σεπτεμβρίου.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τη ναυπήγηση αυτού του άκρως εντυπωσιακού σούπερ γιοτ.
Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ. https://www.youtube.com/watch?v=VssR5TgsS_A

Φωτό: www.heesenyachts.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.