To «Harmony of the Seas», το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο, άρχισε τις...

To «Harmony of the Seas», το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο, άρχισε τις πρώτες θαλάσσιες δοκιμές του στην δυτική Γαλλία (video)

314
To «Harmony of the Seas», το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο, άρχισε τις πρώτες θαλάσσιες δοκιμές του στην δυτική Γαλλία (video)

Στα γαλλικά ναυπηγεία STX France ολοκληρώθηκαν και τα τελευταία στάδια της ναυπήγησης του μεγαλύτερου κρουαζιερόπλοιου στον κόσμο, του «Harmony of the Seas», το οποίο είναι το τρίτο πλοίο της νέας κατηγορίας «OASIS» της Royal Caribbean International.
Εχθές το «Harmony of the Seas» απέπλευσε, με τη βοήθεια ρυμουλκών, από τις εγκαταστάσεις του ναυπηγείου STX France στο Saint-Nazaire, προκειμένου να αρχίσουν οι πρώτες θαλάσσιες δοκιμές του.
Χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο λιμάνι του Saint-Nazaire για να παρακολουθήσουν το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο, που το ύψος του φτάνει τα 70 μέτρα και το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει τα δρομολόγιά του μετά από περίπου δύο μήνες.
Η ναυπήγηση του κρουαζιερόπλοιου ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2013 και το κόστος κατασκευής του ανήλθε σε 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια, έχει χωρητικότητα 227.625 κόρων, ενώ μπορεί να φιλοξενεί 5.479 επιβάτες.
Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο να πλέει στα ανοικτά του λιμένα του Saint-Nazair.
Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ.
https://www.youtube.com/watch?v=tAGYrWH5G3Q

Φωτό: http://www.royalcaribbeanblog.com/

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.