Δείτε σε ένα εντυπωσιακό βίντεο την αναχώρηση από το ναυπηγείο «Meyer Werft»...

Δείτε σε ένα εντυπωσιακό βίντεο την αναχώρηση από το ναυπηγείο «Meyer Werft» του υπερπολυτελούς κρουαζιερόπλοιου «Ovation of the Seas»

3260
Δείτε σε ένα εντυπωσιακό βίντεο την αναχώρηση από το ναυπηγείο «Meyer Werft» του υπερπολυτελούς κρουαζιερόπλοιου «Ovation of the Seas»

Το «Ovation of the Seas», το τρίτο πλοίο της κατηγορίας «Quantum» της Royal Caribbean, βγήκε από το γερμανικό ναυπηγείο «Meyer Werft» στο Πάπενμπουργκ, όπου βρισκόταν πριν λίγες ημέρες, με ελάχιστες εργασίες να απομένουν προτού να αρχίσει τα δρομολόγιά του τον ερχόμενο Απρίλιο.
Μετά τις απαραίτητες θαλάσσιες δοκιμές το πλοίο θα κατευθυνθεί προς το Σαουθάμπτον, από όπου και θα ξεκινήσει την πρώτη του τριήμερη κρουαζιέρα προς το Ρόττερνταμ. Εν συνεχεία θα πραγματοποιήσει μία πενθήμερη κρουαζιέρα σε Γαλλία και Βέλγιο και μία επταήμερη σε Γαλλία και Ισπανία προτού αναχωρήσει για τον λιμένα του Τιαντζίν στην Κίνα, που θα αποτελεί και την έδρα του κρουαζιερόπλοιου για όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου.
Μάλιστα, σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, το πλοίο έχει κατασκευαστεί με τέτοιον τρόπο ώστε να καλύπτει την κινεζική αγορά. Λέγεται, ότι θα φιλοξενήσει αρκετά κινεζικά έργα τέχνης, καθώς έχει ήδη συνάψει συνεργασία με το «Imperial Palace Museum».
Μπορείτε να δείτε την αναχώρηση του «Ovation of the Seas» από το ναυπηγείο του «Meyer Werft» στο βίντεο που ακολουθεί.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ:

Φωτό: http://www.royalcaribbeanblog.com/

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.